domingo , 24 septiembre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - A la tercera va la bona: «Esperem»

A la tercera va la bona: «Esperem»

Compromís per Mutxamel ha votat a favor del plec de condicions de la neteja d’espais públics

Compromís per Mutxamel vota a favor del plec de condicions per a contractar l’empresa de neteja d’espais públics, la tercera volta en 8 mesos que l’equip de govern porta al ple l’aprovació d’este plec de condicions

Des de Compromís desitgem que acabe al més prompte possible la relació amb l’actual empresa de neteja, amb la qual molts són els mesos en els que, les treballadores i treballadors cobren les nòmines amb retard i es queixen de la falta de subministrament de material per a la neteja.

Lluís Pastor portaveu del grup municipal Compromís lamenta el perjudici que representa per als empleats de l’empresa cobrar amb retard tots els mesos.

Per la seua banda, Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, espera tenir la tranquil·litat que la salut dels usuaris dels centres públics no es veja afectada per la reiterada falta de material higiènic.

D’altra banda, cal destacar l’aprovació d’una modificació de crèdit a càrrec del romanent líquid de tresoreria de quasi tres milions d’euros, on venen arreplegades moltes de les demandes i aportacions que Compromís ha sol·licitat a este equip de govern.

Lluís Pastor manifesta que les aportacions fetes des de Compromís per Mutxamel estan enfocades a planificar el model de poble i realitzar les inversions que Mutxamel necessita.

Per últim, Conxi Martínez vol agrair al director General d’infraestructures de centres Socials de la Generalitat Valenciana, Enric Joan, l’interés que està demostrant per a l’adequació del Centre de Dia Sant Pere, i poder posar-lo en funcionament al més prompte possible.

Puedes ver también...

5 oros para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel

Éxito rotundo para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel en la última jornada …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *