miércoles , 16 septiembre 2020
Inicio - Mutxamel Actual - Albert Sala de Mutxamel, ganador del Primer Premio del Cartel de Fiestas de Moros y Cristianos 2016

Albert Sala de Mutxamel, ganador del Primer Premio del Cartel de Fiestas de Moros y Cristianos 2016

1.- Es el primer concurso al que te presentas de estas características? No, es la segona vegada que em presente a aquest concurs. L´any 2014 em vaig presentar amb el meu company Guillermo Rosser. Però apart d´aquestes dues vegades no he participat en més, ja que es podria dir que gairebé acabe de començar amb el disseny gràfic, porte dos anys de quatre cursant aquests estudis i em queda molt per aprendre. 2.-Qué es más dificil, concebir la idea o plasmarla? Tot te la seua complicació, però diria que concebir-la, el full en blanc espanta una mica, per sort estem rodejats de imàtgens i referencies que poden servir-nos d´inspiració. En quant a plasmar-la es tècnica, cosa que amb el pas del temps i amb aprenentatge vaig polint i cada vegada em costa un poquet menys. 3.-Qué técnica de dibujo te gusta más? Per lo general sóc de llapis i goma, és a dir el mètode tradicional. Però he experimentat en més coses i per exemple l’aquarel·la també m’agrada molt i dóna molt bons resultats. 4.- Como diseñas a mano o con ordenador? Quasi sempre els meus dissenys pateixen dels dos processos: en primer lloc a mà esbosse la idea i vaig modificant fins arribar al final, una vegada fet açò ho passe a l’ordinador i li done els acabats desitjats. 5.- Como surgió la idea para el cartel? La idea que em ve al pensar en el nostre poble, és el patrimoni i la història que em tingut, per això a part d´intentar representar els dos bàndols (moros i cristians) he volgut representar el campanar, per altra part al pensar en la festa pense en el colorit i la alegria que ens inunda cada setembre, per això he intentat que no fora molt sobri ni seriós. 6.- ¿Eres festero,..te gusta la fiesta? Si, sóc fester des de que tinc coneixement, he passat per varies comparses, maseros, moros del cordó i actualment des de ja fa prou anys isc en els pacos. M’agraden molt son uns dies molts bons per gaudir amb gent que t’estimes i per veure el poble d’una altra macartel festes1

Puedes ver también...

Nuevo Plan de Acción Local por la Sostenibilidad

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *