viernes , 29 septiembre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - Albert Sala de Mutxamel, ganador del Primer Premio del Cartel de Fiestas de Moros y Cristianos 2016

Albert Sala de Mutxamel, ganador del Primer Premio del Cartel de Fiestas de Moros y Cristianos 2016

1.- Es el primer concurso al que te presentas de estas características? No, es la segona vegada que em presente a aquest concurs. L´any 2014 em vaig presentar amb el meu company Guillermo Rosser. Però apart d´aquestes dues vegades no he participat en més, ja que es podria dir que gairebé acabe de començar amb el disseny gràfic, porte dos anys de quatre cursant aquests estudis i em queda molt per aprendre. 2.-Qué es más dificil, concebir la idea o plasmarla? Tot te la seua complicació, però diria que concebir-la, el full en blanc espanta una mica, per sort estem rodejats de imàtgens i referencies que poden servir-nos d´inspiració. En quant a plasmar-la es tècnica, cosa que amb el pas del temps i amb aprenentatge vaig polint i cada vegada em costa un poquet menys. 3.-Qué técnica de dibujo te gusta más? Per lo general sóc de llapis i goma, és a dir el mètode tradicional. Però he experimentat en més coses i per exemple l’aquarel·la també m’agrada molt i dóna molt bons resultats. 4.- Como diseñas a mano o con ordenador? Quasi sempre els meus dissenys pateixen dels dos processos: en primer lloc a mà esbosse la idea i vaig modificant fins arribar al final, una vegada fet açò ho passe a l’ordinador i li done els acabats desitjats. 5.- Como surgió la idea para el cartel? La idea que em ve al pensar en el nostre poble, és el patrimoni i la història que em tingut, per això a part d´intentar representar els dos bàndols (moros i cristians) he volgut representar el campanar, per altra part al pensar en la festa pense en el colorit i la alegria que ens inunda cada setembre, per això he intentat que no fora molt sobri ni seriós. 6.- ¿Eres festero,..te gusta la fiesta? Si, sóc fester des de que tinc coneixement, he passat per varies comparses, maseros, moros del cordó i actualment des de ja fa prou anys isc en els pacos. M’agraden molt son uns dies molts bons per gaudir amb gent que t’estimes i per veure el poble d’una altra macartel festes1

Puedes ver también...

5 oros para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel

Éxito rotundo para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel en la última jornada …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *