miércoles , 12 junio 2024

Alguns dels comerços que s’han vist obligats a tancar no han rebut cap ajuda degut a una informació que ha creat falses expectatives. Lluís Pastor Portaveu de Compromis

1.¿Cómo valoras la gestión del equipo de gobierno durante la crisis sanitaria que estamos viviendo?

Considerant que ens trobàvem davant un estat d’alarma sense precedents, trobem que la part més negativa de la gestió de l’equip de govern ha estat la d’excloure els partits de l’oposició de la comissió de seguiment de la COVID 19, fins i tot sabent que el nostre regidor i portaveu Lluís Pastor és el coordinador d’emergències en els bombers provincials. El que sí que volem valorar molt positivament és la tasca realitzada per les treballadores i els treballadors d’aquest Ajuntament en una situació tan incerta.

2.-¿Cómo se ha trabajado desde tu partido durante el estado de alarma?

D’una banda, volem destacar les ajudes de Conselleria que han repercutit directament en els veïns i veïnes de Mutxamel, com els 53.000 euros de Benestar Social o les 80 tauletes per a l’alumnat que no disposen de connexió wifi, així com les ajudes econòmiques als autònoms. Pel que fa als regidors de Compromís, no hem deixat de mantenir el contacte en els nostres veïns i veïnes atenent les seues preocupacions. Hem presentat diverses mocions que pretenen millorar la vida dels mutxamelers i mutxameleres, com la de la rebaixa de l’Impost sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua) per a la vivenda habitual, també hem proposat modificacions en el pressupost municipal de fins a 805.276,36€ per a invertir-los en mesures davant de la Covid-19 que beneficien les persones de Mutxamel, i ho hem proposat després de fer un estudi dels pressupostos dels últims anys i trobar que hi ha partides que no s’ utilitzaran.

3.¿Crees que se ha ayudado a los comerciantes de Mutxamel en las semanas que tuvieron que cerrar sus establecimientos y tras su reapertura?

Sí que ha hagut una intencionalitat d’ajudar al xicotet comerç intentant complementar les ajudes de la Generalitat Valenciana. Tot i això alguns dels comerços que s’han vist obligats a tancar no han rebut cap ajuda degut a una informació que ha creat falses expectatives.

4.Ante la polémica surgida por el cambio de la ubicación del mercadillo semanal, con quejas tanto por parte de los compradores como por parte de los vendedores,. ¿crees que se ha gestionado bien este cambio de ubicación?, ¿ cual sería vuestra solución?

Una de les queixes que ens han fet arribar els comerciants del mercat és que no s’ha comptat amb ells per a res, demostrant així la prepotència de l’equip de govern i no tenint en compte els suggeriments dels professionals afectats. Creiem que el lloc idoni haguera sigut la Rambla, des de l’inici fins al Centre Social, pensem que és un lloc ampli i que no deixa de costat els comerciants del mercat d’abastos, uns altres dels damnificats pel canvi d’ubicació del mercat.

5.Ha contado el equipo de gobierno con vosotros para el manejo de esta crisis,..?

Clarament no. La qual cosa ens sembla molt greu perquè davant d’una situació d’emergència ha deixat de costat els representants del 50% de la població.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.