Inicio - Mutxamel Actual - Alumnat de 4t de l’IES L’Allusser presenta el projecte «De la Terra a la Lluna» a l’alumnat d’infantil de l’Arbre Blanc.

Alumnat de 4t de l’IES L’Allusser presenta el projecte «De la Terra a la Lluna» a l’alumnat d’infantil de l’Arbre Blanc.

El dia 15 d’abril L’IES L’Allusser va acollir els dos grups d’infantil de 5 anys del Col·legi Públic Arbre Blanc de Mutxamel. L’activitat va consistir a explicar als xiquets el projecte educatiu «De la Terra a la Lluna» desenvolupat per l’alumnat de PR4 del Centre. L’experiència va ser molt gratificant perquè, d’entre altres coses, va ser una manera de posar en contacte el professorat d’infantil amb el de secundària.

Per a l’alumnat de 4t va ser un repte, ja que havien d’adaptar els seus coneixements de manera entenedora per als xiquets. I així va ser. A les 9:30 vingué el primer grup de cinc anys, capitanejat pel mestre Paco Pastor. Dividírem el grup de 25 xiquets en dos i, mentre uns escoltaven el conte que havien preparat Rocío Hernández i Julia Correal, veien un mini vídeo de dibuixos sobre uns amiguets que anaven a la Lluna i després es menjaven una brotxeta de fruita, els altres anaven a l’hort per veure què plantaríem a la Lluna si ens anàrem a viure allà i, després els explicaren com seria la base lunar i els diversos instruments matemàtics que hi ha a L’Allusser. L’altre grup d’infantil vingué a les 10:30, acompanyat per les mestres del nivell.

Per a nosaltres, ha estat un gran plaer comptar amb aquesta experiència d’intercanvi i tenim planejat que el projecte de 4t es complemente amb el que treballen els d’infantil després de Setmana Santa. Ja us contarem!

 

Alumnat de PR4 (Lucía, Rocío, Julia, Darina, Sara, Laura, Juanjo, Benji, Pau, Manu, Ismael, Víctor, Alex, Raús).

 

Mª Ángeles Sequero García (àmbit sociolingüístic)

Julia Muñoz Martínez (àmbit científic)

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *