jueves , 30 noviembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Compromís de Sant Joan d’Alacant, proposa al Plenari Municipal eliminar la publicitat apareguda les últimes setmanes de pàgines web sobre prostitució

Compromís de Sant Joan d’Alacant, proposa al Plenari Municipal eliminar la publicitat apareguda les últimes setmanes de pàgines web sobre prostitució

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Sant Joan ha presentat una sèrie de propostes per tal de mantenir el municipi lliure de publicitat sobre la prostitució i augmentar la vigilància en contra de la proliferació de pàgines web que difonen la prostitució en les seues múltiples formes.

Fa pocs dies varen apareixen en diversos punts del nostre municipi cartells publicitant pagines web d’oferiment de serveis de prostitució, posades de manera anònima però amb la pagina web ben visible.

Tant la legislació estatal, com la legislació autonòmica prohibeixen la publicitat i la difusió de les activitats de prostitució i altres relacionades. Així mateix, l’ajuntament de Sant Joan també té aprovat un “pacte Municipal contra la violència de gènere i masclista”, un “Pla d’igualtat municipal per a la ciutadania de Sant Joan d’Alacant”, així com acords de ple per unanimitat, com és, l’adhesió a la xarxa de ciutats lliures del tràfec de dones, xiquetes i xiquets destinats a la prostitució”.

El Grup municipal de Compromís a l’ajuntament de Sant Joan ha sol·licitat la retirada de la publicitat apareguda de pàgines web de prostitució, així com, si es troben els responsables, emprendre accions legals contra els autors i els propietaris de les pàgines web.

—————————————————————————————————————————————–

Compromís de Sant Joan d’Alacant, propone al Pleno Municipal eliminar la publicidad aparecida las últimas semanas de páginas web sobre prostitución

El Grupo Municipal de Compromís en el Ayuntamiento de Sant Joan ha presentado una serie de propuestas para mantener el municipio libre de publicidad sobre la prostitución, además de aumentar la vigilancia en contra de la proliferación de páginas web que difundan la prostitución en sus múltiples formas.

Hace pocos días aparecieron en diversos puntos de nuestro municipio carteles publicitando páginas web donde se ofrecía servicios de prostitución, puestas de manera anónima, pero con la página web bien visible.

Tanto la legislación estatal, como la legislación autonómica prohíben expresamente la publicidad i la difusión de las actividades de prostitución i otras actividades relacionadas.  Así mismo, el Ayuntamiento de Sant Joan d’Alacant también tiene aprobado un “pacto municipal contra la violencia de genero i machista”, un “Plan de igualdad municipal para la ciudadanía de Sant Joan d’Alacant”, así como acuerdos de pleno por unanimidad, como es la “adhesión a la red de ciudades libres del tráfico de mujeres, niñas i niños destinados a la prostitución”.

El Grupo Municipal de Compromís en el Ayuntamiento de Sant Joan, ha solicitado la retirada de la publicidad aparecida de páginas web sobre prostitución, así como, si existieran responsables, iniciar acciones legales contra los autores i los propietarios de las páginas web.

Puedes ver también...

El polideportivo municipal de Sant Joan acoge la realización de las pruebas de aptitud física de la oposición para ser Policía Nacional

El municipio de Sant Joan d’Alacant acoge desde este lunes 20 hasta el miércoles 29 …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *