domingo , 19 marzo 2023
Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS DEMANA AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL QUE NOMENE FILL PREDILECTE A ARCADI BLASCO

COMPROMÍS DEMANA AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL QUE NOMENE FILL PREDILECTE A ARCADI BLASCO

 Amb motiu que al plenari es portara a aprovació el projecte de remodelació de l’edifici de la Casa de la Cultura de Mutxamel per al Museu Arcadi Blasco. 

Compromís per Mutxamel, des de l’any 2015 en què va entrar a formar part de la corporació Municipal, porta reivindicant la construcció del museu dedicat a este mutxameler il·lustre, reconegut en l’àmbit internacional. 

Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, va donar un pas més enllà i va demanar al ple que se li atorgue a títol pòstum l’Honor de Fill Predilecte de Mutxamel, a la petició es van sumar Podem i PSOE. 

Segons Lluís Pastor resulta incomprensible que, a hores d’ara, no se li haja atorgat dit reconeixement a un mutxameler de renom internacional, que va tindre la generositat de donar la seua obra al poble de Mutxamel. Ara que s’aprova el projecte de les obres que faran possible el museu, tenim l’oportunitat d’atorgar-li l’alta distinció municipal. A més, això podem considera-ho simbòlicament com la primera pedra i el fonament d’un espai cultural que serà de gran rellevància per al nostre municipi. Una mostra d’agraïment que el poble de Mutxamel li deu a Arcadi Blasco. 

Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, manifesta que ha arribat l’hora de deixar les ideologies a un costat i reconèixer l’il·lustre artista nascut a Mutxamel. 

Puedes ver también...

EL PSPV-PSOE DE MUTXAMEL APRUEBA LA LISTA DE CANDIDATOS Y CANDIDATAS PARA LAS PRÓXIMAS ELECCIONES MUNICIPALES

En la Asamblea Extraordinaria celebrada el jueves, la militancia ratificó la propuesta de su Comisión …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *