miércoles , 12 junio 2024

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar i aprovar uns pressupostos des de fa 3 anys. L’alcalde Santiago Roman porta incomplint la seua paraula de presentar pressupostos des d’inici de legislatura, funcionant en el dia a dia amb modificacions de crèdit. Ja ha passat un any, i encara no tenim pressupostos, amb els perjudicis per a la economia local i el deteriorament dels serveis públics:

  • Correm el risc de desequilibrar els pressupostos públics, i a no complir amb la legislació vigent. Aspectes que ens poden portar a ser intervinguts per l’autoritat econòmica.
  • Haurem de recórrer als préstecs, endeutant l’ajuntament i disminuint els serveis públics municipals.
  • Per tal de quadrar l’economia municipal, s’està iniciant la venda de patrimoni Municipal. Com és la venda de sol municipal per a la construcció d’habitatge, augmentant la densitat poblacional i augmentant la demanda de serveis.
  • A partir de gener de 2025 no podrem accedir a les futures subvencions per no reunir els requisits econòmics que la llei marca, Disminuint la nostra capacitat inversora i d’augment dels serveis municipals.
  • La falta de pressupostos afecta a la falta de lideratge d’aquesta institució, creant desconcert i falta d’objectius entre el personal treballador públic. Coarta i disminueix el debat públic, la construcció d’objectius com a poble i empobreix la democràcia local.
  • La falta de pressupost i de projectes clars, fan el nostre poble menys atractiu per a les empreses que busquen entorns de qualitat, afectant, per tant, als llocs de treball al que podrien aspirar els nostres conciutadans.

El govern del PP pot portar a una crisi sense precedents a la institució municipal, per falta d’una correcta acció de govern i per falta de model de ciutat per a Sant Joan.

Es necessari un canvi de rumb, amb polítiques més clares i definides que retornen al nostre poble a l’enfortiment de la nostra personalitat valenciana i al dinamisme que ens ha caracteritzat durant els últims 70 anys.

 

Puedes ver también...

La Casa de Cultura de Sant Joan recibe más de 765.000 euros de inversión para obras que permiten ampliar instalaciones para actividades

El Ayuntamiento actualiza la ordenanza sobre uso de espacios culturales y cambia la matriculación de …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.