viernes , 14 mayo 2021
Inicio - Mutxamel Actual - Compromís denuncia l’estat en què es troben els jardins de Penya-serrada i lamenta el desaprofitament dels recursos.

Compromís denuncia l’estat en què es troben els jardins de Penya-serrada i lamenta el desaprofitament dels recursos.

Després que el passat mes d’abril acabara el taller d’ocupació que va fer labors de millora i condicionament de les plantes i arbres dels jardins de Penya-serrada. Un taller ocupacional de sis mesos amb un pressupost de més de 100,000€ i ara molta de la faena que es va fer, tot el referent a la jardineria i replantació, es veu en perill per falta de manteniment en definitiva d’atenció. A més ara que en les taules de creixement que organitza l»Ajuntament es parla de la “Infrautilització dels recursos patrimonials, culturals, paisatgístics, naturals i mediambientals a Mutxamel” esta és una prova de la descordinació de l’equip de govern que mentre gasta recursos en organitzar cursos i tallers, per un altre costat, permet l’estat en què es troben els jardins. Una mostra més de la ineficàcia i el malbaratament dels diners públics. Sense mencionar que la imatge que es dóna no té res a vore amb el valor que es publicita dels Jardins de Penya-serrada. Pensem que no es així com es gestiona el nostre patrimoni. Però no ens preocupem Som Ciutat Sostenible.

Puedes ver también...

LOS RETRASOS EN EL PAGO DE LAS NÓMINAS DE LOS EMPLEADOS DE LIMPIEZA DE MUTXAMEL SE CONVIERTEN EN LA TÓNICA HABITUAL DE LOS ÚLTIMOS MESES

El pasado mes de Abril los empleados de la contrata Netalia en Mutxamel terminaban de …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *