miércoles , 29 noviembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Compromís denuncia que el govern de l’ajuntament de Sant Joan d’Alacant farà un plenari extraordinari per generar un debat sobre l’amnistia que no li correspon a l’ajuntament i li costa diners a la ciutadania.

Compromís denuncia que el govern de l’ajuntament de Sant Joan d’Alacant farà un plenari extraordinari per generar un debat sobre l’amnistia que no li correspon a l’ajuntament i li costa diners a la ciutadania.

L’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant realitzarà demà divendres un Plenari extraordinari per tractar temes que no són competència municipal, com és la discussió de dues mocions de Vox i PP sobre l’amnistia que ha d’aprovar el congrés dels diputats. Aquest plenari costarà més de 6.000 euros a les arques publiques. En declaracions del portaveu de Compromís a l’ajuntament, Joan Ramon Gomis: “És una falta de respecte a la ciutadania i als seus diners, que ens gastem els recursos en discussions que no són competència municipal, amb un cost de més de 6.000 euros, només buscant el protagonisme polític per part del PP”.

L’equip de govern ha convocat per urgència, i sense consulta o discussió amb els grups de l’oposició, el plenari extraordinari per a divendres dia 17/11/2023 a les 9:30 hores al saló de plens de l’ajuntament. En paraules de Joan Ramon Gomis: “ Es evident que l’equip de govern del PP i el seu soci, estan obeint ordres del seu partit, per tal utilitzar com a propaganda la discussió sobre l’amnistia. Un equip de govern que demostra que no és lliure i responsable per a governar el poble de Sant Joan, ja que posa per davant els interessos de partit als de la ciutadania de Sant Joan”.

El portaveu de Compromís a l’ajuntament ha continuat declarant: “L’equip de govern es gastarà 6.000 euros dels ciutadans de Sant Joan per tal de contribuir a la publicitat dels seus superiors en el partit, que són els que tenen vertader interès. El PP no té el valor suficient per a desobeir al partit, si ho fa, se li acabaria la bona vida a molts en l’equip de govern”.

 

 

Compromís denuncia que el gobierno del ayuntamiento de Sant Joan d’Alacant hará un pleno extraordinario para generar un debate sobre la amnistía que no le corresponde al ayuntamiento y le cuesta dinero a la ciudadanía.

El Ayuntamiento de Sant Joan d’Alacant realizará mañana viernes un Pleno extraordinario para tratar temas que no son competencia municipal, como es la discusión de dos mociones de Vox y PP sobre la amnistía que debe aprobar el congreso de los diputados. Este plenario costará más de 6.000 euros en las arcas públicas. En declaraciones del portavoz de Compromís al ayuntamiento, Joan Ramon Gomis: “Es una falta de respeto a la ciudadanía y a su dinero, que nos gastemos los recursos en discusiones que no son competencia municipal, con un coste de más de 6.000 euros , sólo buscando el protagonismo político por parte del PP”.

El equipo de gobierno ha convocado por urgencia, y sin consulta o discusión con los grupos de la oposición, el pleno extraordinario para el viernes día 17/11/2023 a las 9:30 horas en el salón de plenos del ayuntamiento. En palabras de Joan Ramon Gomis: “Es evidente que el equipo de gobierno del PP y su socio, están obedeciendo a órdenes de su partido, para utilizar como propaganda la discusión sobre la amnistía. Un equipo de gobierno que demuestra que no es libre y responsable para gobernar el pueblo de Sant Joan, puesto que pone por delante los intereses de partido a los de la ciudadanía de Sant Joan”.

El portavoz de Compromís en el ayuntamiento ha continuado declarando: “El equipo de gobierno se gastará 6.000 euros de los ciudadanos de Sant Joan para contribuir a la publicidad de sus superiores en el partido, que son los que tienen verdadero interés. El PP no tiene el valor suficiente para desobedecer al partido, si lo hace, se le acabaría la buena vida a muchos en el equipo de gobierno”.

Puedes ver también...

El polideportivo municipal de Sant Joan acoge la realización de las pruebas de aptitud física de la oposición para ser Policía Nacional

El municipio de Sant Joan d’Alacant acoge desde este lunes 20 hasta el miércoles 29 …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *