domingo , 24 septiembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Compromís es reunix amb el veïnat organitzat contra l’ecoparc projectat en zona residencial

Compromís es reunix amb el veïnat organitzat contra l’ecoparc projectat en zona residencial

Fa més d’un mes que veïns i veïnes de Sant Joan estan mobilitzant-se contra el projecte d’implantació d’un ecoparc en zona residencial. Després d’haver-se assabentat per la premsa i de la negativa constant de l’Alcalde, Jaime Albero, a valorar altres opcions, han iniciat una ronda de contactes amb les diferents forces polítiques del poble.

Compromís ha estat un dels partits amb els quals s’han reunit aquest grup per tal de saber la seua postura al respecte. “Hi ha alternatives viables i preferibles a la localització actual i un govern sensat i obert a la participació del seu poble hauria d’escoltar els arguments de les persones que s’estan organitzant” expressen des del partit. Compromís, a més, ha manifestat que van ser els primers en proposar una alternativa: una parcel·la en zona industrial que actualment l’equip de govern utilitza per amuntonar materials, allunyat de zones residencials i més accessible que l’actual espai programat per la regidoria. “En tot cas, si hi ha llocs millors, que es proposen, però negar el debat en aquest moment en què encara som a temps de canviar la localització seria una errada enorme que allunya el govern del poble” sentencien.

La reunió es va desenvolupar amb normalitat i els veïns assistents van poder traslladar les seues inquietuds i els seus dubtes sobre la idoneïtat de situar un ecoparc en zona residencial, especialment quan la resta de municipis del consorci TERRA han situat els seus ecoparcs en zones molt diferents a la prevista per Sant Joan.

En l’últim plenari celebrat, Compromís va tornar a preguntar sobre el posicionament de les diferents forces que conformen el govern, a la qual cosa Ciudadanos es va mostrar obert a canviar la localització, mentre que la regidora de residus havia marxat, quedant el seu posicionament a l’espera de ser contestat per escrit. “Encara no s’ha fet l’obra de l’ecoparc i som a temps de plantejar alternatives. Honraria al govern que es mostrara obert al canvi de localització de l’ecoparc previst actualment. De res aprofita fer un Consell Social ni presumir de transparència i participació si donem l’esquena a ciutadans que ens estan tocant a la porta i proposant alternatives” va manifestar Sergio Agueitos, portaveu de Compromís.

Puedes ver también...

Las Juventudes Socialistas de Sant Joan d’Alacant se presentan con un equipo comprometido y listo para el cambio

El acto de constitución tendrá lugar el próximo jueves 7 de septiembre en la Casa …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *