lunes , 25 septiembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Compromís exigirà la restauració de la coberta i la renúncia a l’ampliació de la A-70

Compromís exigirà la restauració de la coberta i la renúncia a l’ampliació de la A-70

Ignasi Candela ha recordat que el Congrés ja va aprovar “per unanimitat” la restauració en 2018

 

El cap de llista per Alacant de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha reclamat, al costat de l’alcaldable de Compromís per Sant Joan, Sergio Agueitos, i l’alcaldable de Compromís per Mutxamel, Lluís Pastor, que “d’una vegada per sempre”, es duga a terme la “restauració de la coberta de la A-70”, ja que “no solament té el suport unànime de l’Ajuntament, sinó també del Congrés”.

Candela també ha aprofitat la visita a Sant Joan per a reclamar que “es reduïsquen les zones d’afecció i servitud de la coberta i es renuncie a l’ampliació de la A-70”. “Compromís és la garantia que es parle dels problemes dels santjoaners i mutxamelers al Congrés, ja que els altres partits han demostrat que, una vegada a Madrid, s’obliden d’aquestes terres”, ha assenyalat el cap de llista.

Per la seua part, Sergio Agueitos ha recordat que l’oposició a l’ampliació de la A-70 a Sant Joan, “a més d’unànime és històrica”, ja que “fa bastants anys, les associacions de veïns de Salafranca a Sant Joan i l’Assut a Mutxamel, van recollir més de 5.500 signatures i Compromís va presentar una PNL en Les Corts, a la qual el PP va votar en contra”. Lluís Pastor ha conclòs que “Compromís és la garantia que allà on estiguem, es compliran els compromisos amb Sant Joan i Mutxamel”.

Puedes ver también...

Las Juventudes Socialistas de Sant Joan d’Alacant se presentan con un equipo comprometido y listo para el cambio

El acto de constitución tendrá lugar el próximo jueves 7 de septiembre en la Casa …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *