martes , 17 mayo 2022
Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS FENT UN EXERCICI DE RESPONSABILITAT HA VOTAT A FAVOR DEL PLEC DE CONDICIONS DE LA NETEJA DELS ESPAIS PÚBLICS.

COMPROMÍS FENT UN EXERCICI DE RESPONSABILITAT HA VOTAT A FAVOR DEL PLEC DE CONDICIONS DE LA NETEJA DELS ESPAIS PÚBLICS.

El grup municipal Compromís considera que votar a favor de la licitació del servei de neteja dels espais públics és un exercici de responsabilitat política.

Segons el portaveu de Compromís Lluís Pastor, tot i que l’equip de govern no ha tingut en compte l’oposició a l’hora de redactar el plec de condicions per a la neteja d’espais públics, un document que inclou millores respecte a l’anterior, però considerem que encara és millorable, dit això no podem condemnar les treballadores i treballadors a una pròrroga amb l’actual empresa, per això no ens hem oposat ni ens hem posat de costat, després de tot el que han estat patint aquests quatre anys, retards en cobrar les nòmines, manca de materials etc.

Conxi Martínez manifesta: Per a nosaltres per damunt de tot sempre estan les persones. Per això no podíem amb el nostre vot castigar les treballadores i treballadors a una pròrroga amb l’actual empresa on tant han patit,

Pot ser caldria fer un rigorós estudi econòmic i tècnic per a la remunicipalització del servei de neteja, al igual que s’ha fet amb la gestió del poliesportiu que ara passa a ser gestionada per l’empresa municipal, des de Compromís apostem per l’ocupació de qualitat.

Puedes ver también...

El Ayuntamiento organiza mañana una jornada explicativa sobre el Estudio de Paisaje de Mutxamel

La jornada, abierta al público en general, tendrá lugar en el auditorio del Centre Social …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *