miércoles , 10 abril 2024
Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS INTERCANVIA AMB LA PLATAFORMA PEL TRAM SANT JOANMUTXAMEL IMPRESSIONS SOBRE ELS PRESSUPOSTOS 2021

COMPROMÍS INTERCANVIA AMB LA PLATAFORMA PEL TRAM SANT JOANMUTXAMEL IMPRESSIONS SOBRE ELS PRESSUPOSTOS 2021

La Diputada a les Corts Valencianes, Aitana Mas, així com els regidors i regidores de Compromís Sant Joan i Mutxamel han tingut una reunió telemàtica amb membres de la Plataforma pel TRAM Sant Joan-Mutxamel per intercanviar impressions sobre els acords de finals de l’any 2020 sobre la planificació de l’ampliació de la línia TRAM i la seua arribada als termes municipals de Sant Joan i Mutxamel.

Els pressupostos de la Generalitat per a 2021 van aprovar una inversió de 400.000€ per a la redacció del projecte d’ampliació de la línia TRAM. Aitana Mas ha manifestat el seu compromís de seguir de prop el desenvolupament del projecte.

Per la seua banda, el portaveu del grup municipal Compromís Sant Joan, Sergio Agueitos, va insistir en l’agraïment a la tasca que es fa des de la Plataforma per visibilitzar una reivindicació històrica de tota la ciutadania i que amb l’esforç conjunt de totes s’està aconseguint que per fi estiga a l’agenda política i es comence a avançar en la desitjada ampliació del TRAM.

A més, la regidora de Compromís Mutxamel, Conxi Martínez va incidir en la necessitat de seguir reivindicant l’arribada del TRAM a Mutxamel i que la planificació no es quedenomés a Sant Joan per millorar la vertebració del nostre territori.

Des de la Plataforma es va incidir en la importància d’aquest projecte per a la descarbonització de l’economia alacantina, en consonància amb els objectius 2030 de l’ONU i els marcats per la Unió Europea per a la recuperació de l’activitat arran la pandèmia de la COVID-19. Membres de la plataforma van manifestar que el TRAM és una oportunitat real de caminar cap a la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida a la comarca de l’Alacantí.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *