COMPROMÍS PER MUTXAMEL S’ABSTÉ EN LA VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS.

El grup municipal Compromís per Mutxamel fent un exercici de responsabilitat, ha votat abstenció als pressupostos municipals per al any 2022, facilitant així l’aprovació dels pressupostos municipals.

Segons Lluis Pastor, portaveu del grup municipal Compromís per Mutxamel. “El més fàcil haguera sigut votar en contra, amb la nostra abstenció hem fet un exercici responsabilitat, però no els donem un xec en blanc”

Tot i que el pressupost no resulta del gust de Compromís per Mutxamel, el equip de govern s’ha compromès a realitzar moltes de les propostes realitzades per Compromís, com ja ha ocorregut en moltes ocasions.

Varies de les propostes del grup municipal compromís no aniran a càrrec dels pressupostos, però si que s’efectuaran amb el romanent de tresoreria que cada any va incrementant-se.

Conxi Martínez, diu que des de Compromís per Mutxamel estarem, com sempre hem estat col·laboradors a la vegada que crítics, per a que Mutxamel no es quede enrere i siga el Mutxamel que tots i totes volem.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.