miércoles , 25 mayo 2022
Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS PER MUTXAMEL S’ABSTÉ EN LA VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS.

COMPROMÍS PER MUTXAMEL S’ABSTÉ EN LA VOTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS.

El grup municipal Compromís per Mutxamel fent un exercici de responsabilitat, ha votat abstenció als pressupostos municipals per al any 2022, facilitant així l’aprovació dels pressupostos municipals.

Segons Lluis Pastor, portaveu del grup municipal Compromís per Mutxamel. “El més fàcil haguera sigut votar en contra, amb la nostra abstenció hem fet un exercici responsabilitat, però no els donem un xec en blanc”

Tot i que el pressupost no resulta del gust de Compromís per Mutxamel, el equip de govern s’ha compromès a realitzar moltes de les propostes realitzades per Compromís, com ja ha ocorregut en moltes ocasions.

Varies de les propostes del grup municipal compromís no aniran a càrrec dels pressupostos, però si que s’efectuaran amb el romanent de tresoreria que cada any va incrementant-se.

Conxi Martínez, diu que des de Compromís per Mutxamel estarem, com sempre hem estat col·laboradors a la vegada que crítics, per a que Mutxamel no es quede enrere i siga el Mutxamel que tots i totes volem.

Puedes ver también...

Mutxamel oferta para el curso 2022/23 ocho ciclos de Formación Profesional entre sus dos institutos de secundaria

El periodo de admisión, que se debe realizar de forma telemática a través de la …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *