Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia

Joan Ramón Gomis és la persona triada per a encapçalar la llista del projecte polític de Compromís Sant Joan per a les pròximes eleccions municipals

El col·lectiu local de Compromís ha triat a Joan Ramon Gomis com el seu candidat a l’Alcaldia de Sant Joan per als propers comicis que se celebraran al mes de maig. Una decisió fruit del diàleg i el consens dels membres que conformen l’organització valencianista i que han depositat en ell la seua confiança.

Gomis es presenta per a liderar un projecte progressista i inclusiu capaç d’escoltar les necessitats de la ciutadania, que ha vist com el govern local de Ciudadanos i del PSOE ha descuidat la gestió dels serveis bàsics perquè els edils han estat més preocupats en sobreviure políticament que de complir les seues obligacions públiques.

El candidat a l’Alcaldia de Sant Joan compta amb experiència en política municipal i, per això, és conscient de la importància de formar un equip competent que represente a l’ample espectre de Compromís i amb un coneixement de Sant Joan que permeta identificar i actualitzar els seus principals problemes per a estudiar les possibles solucions de forma coherent, responsable i realista.

Part d’aquest equip estarà format per la companya Vèlia Planelles, treballadora de la SAD a Sant Joan i que s’ha sumat al projecte com a número dos amb la convicció de continuar defensant els interessos de les santjoaneres i santjoaners sempre sota una perspectiva social, feminista i integradora. Juntament amb Gomis, s’encarregara de donar forma a la resta de l’equip que enguany representarà a la coalició.

“La nostra prioritat és consensuar una llista diversa capaç de treballar conjuntament per a defensar un model de ciutat sostenible centrat en els veïns i veïnes, i fer front a les amenaces d’una extrema dreta que atempta contra els nostres drets i les nostres llibertats. No podem tornar a governs que retallen en serveis socials, educació o sanitat, que ataquen la nostra llengua o que l’únic interés siga l’especulació, els macroprojectes inviables o la destrucció del territori. Compromís fa anys que lidera aquesta lluita i és clau que la nostra formació continue sent una força de pes en aquest ajuntament” afirma Gomis.

Compromís Sant Joan es presenta, per tant, per a continuar treballant per la defensa dels interessos públics i prepara ja els eixos claus que definiran la campanya de la formació dels pròxims mesos, així com concretar les propostes que donaran forma al programa electoral que s’elaborarà de forma participativa i que prioritzarà, com sempre, un Sant Joan per a les persones.

Per la seua banda, Sergio Agueitos, actual portaveu del grup municipal, valora positivament aquesta elecció i continuarà treballant amb el nou equip pel canvi que va començar en 2015. Gràcies a una gestió seriosa i una oposició crítica i constructiva juntament amb el regidor Xavier Sala, Agueitos ha posicionat a Compromís com una força honesta, responsable i referent capaç de gestionar i prioritzar les preocupacions de la gent i defensar un model de ciutat sostenible i amable per a Sant Joan.


Compromís presenta a su candidato a la Alcaldía

Joan Ramón Gomis es la persona elegida para encabezar la lista del proyecto político de Compromís Sant Joan para las próximas elecciones municipales

El colectivo local de Compromís ha elegido a Joan Ramon Gomis como su candidato a la Alcaldía de Sant Joan para los próximos comicios que se celebrarán en el mes de mayo. Una decisión fruto del diálogo y el consenso de los miembros que conforman la organización valencianista y que han depositado en él su confianza.

Gomis se presenta para liderar un proyecto progresista e inclusivo capaz de escuchar las necesidades de la ciudadanía, que ha visto cómo el gobierno local de Ciudadanos y del PSOE ha descuidado la gestión de los servicios básicos porque los ediles han estado más preocupados de sobrevivir políticamente que de cumplir sus obligaciones públicas.

El candidato a la Alcaldía de Sant Joan cuenta con experiencia en política municipal y, por eso, es consciente de la importancia de formar un equipo competente que represente el amplio espectro de Compromís y con un conocimiento de Sant Joan que permita identificar y actualizar sus principales problemas para estudiar las posibles soluciones de forma coherente, responsable y realista.

Parte de este equipo estará formado por la compañera Vèlia Planelles, trabajadora de la SAD en Sant Joan y que se ha sumado al proyecto como número dos con la convicción de continuar defendiendo los intereses de las santjoaneres i santjoaners siempre bajo una perspectiva social, feminista e integradora. Junto con Gomis, se encargará de dar forma al resto del equipo que este año representará a la coalición.

“Nuestra prioridad es consensuar una lista diversa capaz de trabajar conjuntamente para defender un modelo de ciudad sostenible centrado en la ciudadanía, y hacer frente a las amenazas de una extrema derecha que atenta contra nuestros derechos y nuestras libertades. No podemos volver a gobiernos que recorten en servicios sociales, educación o sanidad, que ataquen nuestra lengua o que el único interés sea la especulación, los macroproyectos inviables o la destrucción del territorio. Compromís hace años que lidera esta lucha y es clave que nuestra formación continúe siendo una fuerza de peso en este ayuntamiento” afirma Gomis.

Compromís Sant Joan se presenta, por tanto, para continuar trabajando por la defensa de los intereses públicos y prepara ya los ejes clave que definirán la campaña de la formación de los próximos meses, así como concretar las propuestas que darán forma al programa electoral que se elaborará de forma participativa y que priorizará, como siempre, un Sant Joan para las personas.

Por su parte, Sergio Agueitos, actual portavoz del grupo municipal, valora positivamente esta elección y continuará trabajando con el nuevo equipo por el cambio que empezó en 2015. Gracias a una gestión seria y una oposición crítica y constructiva junto al concejal Xavier Sala, Agueitos ha posicionado a Compromís como una fuerza honesta, responsable y referente capaz de gestionar y priorizar las preocupaciones de la gente y defender un modelo de ciudad sostenible y amable para Sant Joan.

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.