sábado , 2 diciembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Compromís proposa invertir 300.000€ del pressupost de 2020 en la reparació de diversos carrers de Sant Joan

Compromís proposa invertir 300.000€ del pressupost de 2020 en la reparació de diversos carrers de Sant Joan

El grup Compromís a l’Ajuntament de Sant Joan ha presentat un prec dirigit a l’equip de govern de PSOE i Ciudadanos en què urgix a utilitzar els 300.000€ consignats per a la renovació d’asfaltat i reposició de senyalètica del pressupost de 2020 abans que termine l’any.

Des del grup progressista proposen la reparació de carrers molt deteriorats com El Vent, L’Era, Pintor Velázquez, Pintor M. Baeza i Pintor Miró. A més, l’actuació urgent a una via molt utilitzada, com és Comtat de Fabraquer, reparant el tram entre la rotonda de Rambla de la Llibertat i Carrer José Lamagniere, així com col·locant elements dissuasoris de la velocitat de vehicles (senyalització i ressalts al passos de vianants per reduir la velocitat del trànsit) en el tram entre carrer La Maigmona i Avinguda de Tanger.

També insten des de Compromís a la millora de la senyalètica al llarg de tota l’Avinguda Miguel Hernàndez, indicant punts d’interés (Centre ciutat, Ajuntament…) en les diferents entrades i eixides i la millora de la via de servei de la mateixa avinguda, entre Audi i Carrefour. “El suport al comerç local és també açò: comptar amb connexions i serveis adequats per a poder accedir als espais de compra i venda”, assenyalen.

“Estes actuacions urgents han d’anar acompanyades d’un pla de reparació i millora de calçades durant l’any 2021 i els següents que faça extensibles les mesures a altres carrers amb necessitats i aconseguir així que Sant Joan isca de la situació de deixadesa que ha fet que els carrers estiguen massa deteriorats, generant un perill per a vehicles i vianants”, ha declarat Sergio Agueitos, portaveu municipal de Compromís.

Puedes ver también...

El polideportivo municipal de Sant Joan acoge la realización de las pruebas de aptitud física de la oposición para ser Policía Nacional

El municipio de Sant Joan d’Alacant acoge desde este lunes 20 hasta el miércoles 29 …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *