miércoles , 12 junio 2024

Compromís reinaugura la seau seu al so de jazz

El col·lectiu de Sant Joan reinaugura seu després mesos d’esforç i dedicació en condicionar i convertir l’antiga ferreteria “Salivor” en un espai de trobada on la gent puga participar en les activitats celebrades per la coalició. El menjar, la beguda i la música no van faltar en un acte rebut amb molt bona acollida per part de les veïnes i amigues que van apropar-se a passar una bona estona amb les companyes i companys de Compromís.

 La inauguració va estar protagonitzada per la música de “Da good band”, un grup de Jazz compost per santjoaners que va posar ritme a l’acte.  A més, el secretari local Albert Caturla, va donar la benvinguda als assistents posant en relleu la il·lusió i confiança que Compromís desperta en la gent. “Treballem des de la coherència, la proximitat i la lleialtat, i hem continuat construint eixe espai obert, progressista i democràtic amb la celebració d’unes primàries històriques a Sant Joan que han permés que les persones, siguen o no del partit, puguen decidir qui és el candidat a les properes eleccions” va destacar.

 Sergio Agueitos, per la seua banda, va agrair a totes les persones que han fet possible la renovació de la seu i va recordar la importància de comptar amb un espai de treball per a omplir d’idees, cultura i somriures. “Hem de ser conscients que els valors de tolerància, respecte i convivència han anat impregnant la societat, estan de nou posant-se en qüestió. Els que defensem la igualtat, la llibertat i els drets socials sabem que la participació és clau en la construcció del projecte de Compromís, perquè Compromís són les persones” va concloure.

  “En Compromís per Sant Joan reivindiquem la il·lusió d’un projecte polític que treballa intensament per aconseguir un govern per a les persones i que transforme definitivament les Administracions Públiques” han manifestat des de l’organització.

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.