miércoles , 12 junio 2024

Compromís va lliurar els seus reconeixements a persones i entitats pel seu paper en la conservació i difusió de la identitat valenciana

Compromís l’Alacantí va celebrar el passat 2 de febrer el lliurament dels seus XII Premis 2017, en un acte en el qual van ser reconegudes la trajectòria de la Colla Muntanyenca de Busot, Apsa Alacant, el professor Daniel Climent i el jugador de pilota valenciana Josep Martínez ‘Martines’.

Els Premis Compromís 2017 l’Alacantí, es celebraren en la Biblioteca Rafael Altamira del Campello, tenint per objectiu reconèixer a les persones o entitats que en la seua activitat cívica o professional s’hagen distingit, des dels diferents àmbits, per la seua tasca en la conservació i difusió de la nostra identitat com a poble i com a país.

Així mateix, amb aquestes distincions, Compromís va agrair el seu paper en el desenvolupament i normalització sociocultural de tots els àmbits: les arts, les ciències i les lletres; en la normalització lingüística; en l’estructuració social de la nostra gent i el nostre país des dels principis democràtics i el reconeixement de la pluralitat; així com en la garantia dels drets dels pobles, les minories, els sectors menys afavorits i els drets individuals i col·lectius dels ciutadans; en la construcció d’un futur basat en els principis d’un desenvolupament sostenible de l’economia i la societat, respectuosa i equilibrada amb l’entorn natural, i en la defensa d’interessos econòmics i socials valencians.

El Premi COMPROMÍS PEL TERRITORI 2017, que va ser lliurat pel regidor de Busot Vicente Morant, era per a la   colla Muntanyenca de Busot, el guardó COMPROMÍS SOCIAL 2017 se’l guanyà Apsa Alacant i lliurat pel regidor a Alacant i secretari local de Compromís Natxo Bellido. El PREMI COMPROMÍS AMB EL PAÍS va ser lliurat per la edil de Mutxamel Conxi Martínez al professor Daniel Climent, i el PREMI ESPECIAL DE COMPROMÍS 2017 lliurat per la edil del Campello Cyntia Alavès al jugador de Josep Martínez.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos càrrecs i representants municipals de Compromís en els ajuntaments de l’Alacantí, i va ser clausurat pel regidor de Mutxamel i diputat provincial Lluís Pastor.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.