Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS VOTA A FAVOR EN EL PRIMER PLE D’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

COMPROMÍS VOTA A FAVOR EN EL PRIMER PLE D’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

Compromís per Mutxamel ha votat a favor en el primer plenari d’esta legislatura, per a evitar un bloqueig innecessari i començar a treballar per a les veïnes i veïns de la nostra localitat.

 

Segons Conxi Martínez: “Com ja vaig dir en el discurs d’investidura a Compromís no ens valen lluites revengistes, enfrontaments personals, personalismes ni fastos encaminats a la glòria de no sé què ni qui”.

Ens valen les persones, ens val la valentia d’afrontar i resoldre els problemes, ens val el millorar la vida de les persones a Mutxamel i treballar perquè tots els nostres veïns i veïnes es senten orgulloses de ser-ho.

Es per això que des de Compromís per Mutxamel volem que esta nova corporació comence prompte a treballar i a resoldre les coses que es van quedar per fer de l’anterior legislatura, que no són poques, i sí molt necessàries per als nostres veïns i veïnes.

La conxa acústica, la lluminària per al camí de Montserrat que va a la fàbrica de fils, aparcaments al nucli urbà, un transport ràpid i eficaç que ens connecte amb Alacant i la resta de la comarca, insonorització del pavelló poliesportiu i el Mataor,  la construcció d’un trinquet i un llarg etc.

Conxi Martínez manifesta que “nosaltres tenim molt clar que hem vingut a treballar per a la ciutadania de Mutxamel, i això no es pot fer bloquejant al govern sinó que es fa a base de treball i reivindicació de les promptes solucions als problemes diaris de Mutxamel”.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *