martes , 30 mayo 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Consum responsable en les vivendes santjoaneres

Consum responsable en les vivendes santjoaneres

Estalviar energia, reduir el consum d’aigua o evitar malbaratar els béns materials són aspectes que cada vegada estan més presents en el dia a dia  de les famílies, però, realment sabem com millorar eixe consum o quines són les quantitats d’aigua i energia que gastem?

Per a ajudar a resoldre estos dubtes i aconseguir que les famílies obtinguen un major coneixement sobre este tema, l’àrea de Medi ambient de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, liderat per Sergio Agueitos, va llançar fa uns mesos el programa «Llars verds», una proposta que té dos objectius fonamentals: millorar l’autocontrol en el consum domèstic de l’aigua i l’energia, i fomentar una compra més ètica i ecològica.

La iniciativa compta amb la participació de 20 famílies de Sant Joan que estan canviant els seus hàbits quotidians per a aconseguir que les seues accions diàries repercutisquen positivament en el medi ambient. A més, compten amb auditories particulars als seus habitatges, una sèrie de tallers pràctics, així com un servei d’atenció personalitzada per a poder resoldre els dubtes que els vagen sorgint.

Gibeller va ser un dels participants des del principi. La responsable de l’àrea d’obra pública i civil, Belén Asensio, va impartir una jornada en la qual va donar a conéixer alguns dels materials que poden convertir-se en aliats a l’hora de reduir el consum energètic a casa. A més, va lliurar a cada família una aixeta Eco Prime de Grohe que permet un consum responsable en estalviar entre el 30% i el 50% de l’aigua, així com un val descompte per a la compra de productes que milloren l’eficiència energètica en la seua llar.

Iniciatives com estes permeten no solament millorar els hàbits dins de les llars, sinó que també repercuteixen en la nostra qualitat de vida i en la nostra forma de veure el món. Gibeller agraeix a través de la seua pàgina web a l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i dóna l’enhorabona per engegar projectes com estos, sent una iniciativa molt positiva per a les famílies participants en la seua activitat diària.

Puedes ver también...

El PP de Sant Joan recuperará Protección Civil para aumentar la seguridad en situaciones de emergencias

Santi Román: “El PSOE no ha hecho nada por promover la seguridad ciudadana y la …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *