martes , 20 agosto 2019
Inicio - Mutxamel Actual - Convocatòria V Edició del Premi Manuel Antón

Convocatòria V Edició del Premi Manuel Antón

L’Ajuntament de Mutxamel en el ple del 25 de juliol va aprovar la convocatòria de la V edició del Premi Manuel Antón per a treballs de divulgació científica i humanística.

Enguany el tema s’amplia i ja no és una condició que siguen treballs referits únicament a Mutxamel. Un dels objectius és donar a conéixer la figura de l’antropòleg mutxameler Manuel Antón i l’altra promoure la investigació o els treballs de divulgació tant científica com humanística que tracten un gran ventall de temes: antropologia, feminisme, gènere, medi ambient, sociologia, física, economia, història, matemàtiques, etc.

Poden presentar-se majors de 18 anys, amb obres escrites en valencià o en castellà que tinguen un màxim de 40 fulls. El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP d’Alacant i acabarà el 2 de desembre. Les bases completes es poden consultar en la web de l’Ajuntament de Mutxamel.

Puedes ver también...

EL GRUPO SOCIALISTA DE MUTXAMEL EXIGE UNA SOLUCIÓN INMEDIATA A LA PARALIZACIÓN DEL SERVICIO DE PODOLOGÍA EN EL CENTRO DE MAYORES POR FALTA DE LICENCIA SANITARIA

Hace pocos días nos ha llegado la noticia de que Mutxamel ofrece un servicio de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *