miércoles , 12 junio 2024

Conxi Martinez Verdú encapçalarà la llista de Compromís per Mutxamel en les eleccions municipals de 2023.

Atenent als distints mètodes que la coalició Compromís oferia als seus col·lectius, Compromís per Mutxamel va optar per elaborar una llista de consens.
El mètode i la candidatura van ser aprovades per unanimitat dels assistents a l’assemblea realitzada el 4 d’octubre de 2022.
Conxi Martínez, que és actualment regidora de la coalició Compromís per Mutxamel, ha sigut l’única candidata presentada com a alcaldable i ha rebut el
suport dels seus companys i companyes.
Conxi Martínez afirma que afronta aquest repte amb il·lusió i amb moltes ganes de seguir treballant per Mutxamel, amb un projecte realista, sòlid amb la màxima participació, destaca que a la llista l’acompanyen un equip format per gent jove, però amb experiència en el món associatiu, com Samuel Mesas en segon lloc i Sara Verdú en tercer, que vol involucrar-se en la política municipal i persones
amb experiència en altres campanyes i en l’activitat municipal, com l’actual portaveu Lluís Pastor. Totes i tots que aposten per un programa on el més important és el benestar de les persones en un municipi integrador, sostenible i compromés amb el seu temps i el seu territori.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.