miércoles , 14 noviembre 2018
Inicio - Mutxamel Actual - Cristian Aracil participara en la carrera del Mont Blanc

Cristian Aracil participara en la carrera del Mont Blanc

El corredor Mutxameler, pertanyent al club A To Trapo, Cristian Aracil, participarà en la pròxima edició de l’Ultra Trail del Mont Blanc que se celebrarà el pròxim 31 d’agost de 2018. Considerada com una de les proves regna de la ultradistancia per muntanya, aquesta carrera, amb eixida i arribada en Chamomix, recorre 170 Km envoltant el massís del Mont Blanc i acumulant un desnivell positiu de mes de 10.000 metres. Per a poder participar en aquesta prova, Cristian ha hagut de, d’una banda participar en altres carreres i aconseguir els 15 punts necessaris per a poder pre-inscriur-se i per un altra banda, participar en un sorteig on ha aconseguit obtenir el seu dorsal.
Cal destacar que Cristian va acabar, en Projecto Hombre Alicante, fa uns tres anys, un programa de desintoxicació, per la qual cosa s’ha convertit en tot un exemple per a aquelles persones que segueixen lluitant contra les addiccions, i demostra com l’esport és capaç de canviar la vida de la gent.
Ara queda un dur camí d’entrenaments, dietes, i cures que Cristian recorrerà amb el major dels entusiasmes. Ànim Cristian!!!

Puedes ver también...

Las comparsas de Moros y Cristianos de Mutxamel reciclan más de 39.000 envases de vidrio durante las fiestas

La campaña La Reconquista del Vidrio, recupera 10.300 kg de envases de vidrio durante las …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *