martes , 5 diciembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - curs de valencia

curs de valencia

La regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant obri la matriculació del curs intensiu de C2 organitzat amb la Cívica- Escola Valenciana que coinicideix amb el nou calendari de la JQCV.

El curs de 60 hores és gratuït i començarà el 18 de setembre en la Casa de Cultura. La finalització serà al novembre de cara a l’examen oficial.

La regidora de Política Lingüística, Clara Rodríguez, (EUPV) constata que “aquest curs respon a l’ampliació d’iniciatives que s’ha dut a terme enguany per la regidoria per tal de difondre l’ús de la nostra llengua pròpia en tots els àmbits del dia a dia.”

Així mateix, va afirmar que des de la resta d’àrees de la seua competència seguirà promocionant de manera transversal la utilització del valencià.

Aquest curs s’uneix a l’oferta global que s’ha desenvolupat amb els dos cursos de C1 que ja van tenir lloc a l’inici de l’any i amb les sessions de conversa per a promoure nous parlants sense classes teòriques ni exàmens, sinó a través del contacte amb una persona voluntària valencianoparlant per a parlar en valencià en situacions reals i quotidianes. Sessions que es reprendran una altra vegada en l’últim trimestre de l’any.

La matrícula pot fer-se de manera presencial o telefònicament en la Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant fins al 17 de setembre.

 

Puedes ver también...

El Ayuntamiento de Sant Joan aprueba una moción en defensa de la Constitución y en repulsa de la Ley de Amnistía

La propuesta sale adelante con los apoyos del PP y Vox y los votos en …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *