El CEIP Rajoletes de Sant Joan d’Alacant, guardonat amb el Premi a la innovació educativa Joan Ponsoda 2020

La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí i l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant lliuràrem el premi a la innovació educativa Joan Ponsoda 2020 el dijous 22 d’octubre de 2020 a les 20.30 h al saló de plenaris de l’ajuntament de Sant Joan d’Alacant.

L’objectiu d’aquest premi és potenciar i reconèixer la tasca educativa innovadora que dia a dia es realitza a les aules dels centres educatius de la nostra comarca i que, en molts casos, és desconeguda per la gran majoria de la comunitat educativa.

En aquesta cinquena edició, l’organització ha considerat que el projecte «La Biblioteca, el nostre bagul de tresors», del CEIP Rajoletes de Sant Joan d’Alacant, mereixia el guardó a la innovació educativa Joan Ponsoda 2020 com a reconeixement a l’aposta decidida d’aquest centre per la incorporació d’iniciatives educatives capdavanteres, que contribueixen a desenvolupar la creativitat i el creixement emocional entre l’alumnat.

El projecte seleccionat pretén assolir els següents aspecte:

– Convertir la biblioteca en un espai viu on els llibres són tresors.

– Despertar la capacitat de sentir emocions.

– Sentir i viure noves experiències.

– Crear l’hàbit d’escoltar amb atenció un conte, una història.

– Potenciar la lectura creativa.

– Estimular el plaer de llegir.

– Posar-los en contacte amb escriptors/es i amb tota la seua obra literària.

– Apropar els xiquets i les xiquetes als bons llibres: els que et connecten amb la vida, els que et fan reflexionar, els que mouen sentiments, els que et transporten a altres mons, els que t’ajuden a créixer… i per suposat, els que et fan més crític i lliure.

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.