lunes , 16 mayo 2022
Inicio - Sant Joan Actual - Els serveis socials de Sant Joan reben més de 50.000 euros de la Conselleria de Mónica Oltra per a fer front a l’impacte de la COVID-19

Els serveis socials de Sant Joan reben més de 50.000 euros de la Conselleria de Mónica Oltra per a fer front a l’impacte de la COVID-19

El portaveu de Compromís a Sant Joan, Sergio Agueitos, ha informat hui que l’Ajuntament ja ha rebut els 51.291 euros que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit al municipi perquè els seus serveis socials d’atenció primària puguen seguir fent front a l’impacte social de la COVID-19.

Es tracta d’uns fons atorgats amb decret, mitjançant el qual el departament que dirigeix Mónica Oltra destina concessions directes, de caràcter excepcional i singularitzat, a 231 municipis del País Valencià, entre els que s’inclou Sant Joan d’Alacant que tenen com a finalitat la protecció de totes aquelles persones afectades directament o indirectament per la COVID-19.

Així se subvencionen, d’una banda, crèdits destinats a garantir prestacions bàsiques de serveis socials, com el SAD (Servei d’Atenció Domiciliària), els dispositius d’atenció a persones sense llar, l’adquisició de mitjans de prevenció o les prestacions econòmiques individualitzades.

De la mateixa forma, se subvencionen els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

Des de Compromís s’ha volgut destacar la importància dels serveis socials municipals que, com no pot ser d’una altra manera, continuen operatius ja que es tracta d’un servei essencial. “En esta difícil situació que estem patint es posa en evidència com necessitem potenciar una societat que atenga i tinga cura d’aquells que són més vulnerables. És per això que seguirem reclamant al govern de PSOE i Ciudadanos l’ampliació del SAD, que a hores d’ara no s’ha produït, però que estem convençut que amb aquesta ajuda de la Conselleria es tornarà a replantejar ” ha afirmat Agueitos.

Puedes ver también...

Nuevo vial de acceso al Centro de Salud

El nuevo vial mejora el acceso al centro de salud que ahora se realizará desde …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *