miércoles , 21 febrero 2024
Inicio - Mutxamel Actual - Jornades Compromís L’Alacantí

Jornades Compromís L’Alacantí

El passat 29 de setembre es va portar a terme la primera de les Jornades Compromís de l’Alacantí a Mutxamel, amb el nom de “Polítiques Econòmiques Valentes”, que va reunir empreses de diversos sectors per explicar experiències d’innovació empresarial a la nostra comarca.

A la taula de ponents hi va haver representants des del sector hoteler/turístic, Julián Llorca, director de l’Hotel Abba Centrum d’Alacant, fins a representants del món de l’artesania com Pau Vicedo que ens va parlar de l’Alfarería la Navá d’Agost i el projecte Enfangart, una aposta perquè els menuts i no tan menuts coneguen el món de la terrisseria i l’artesania.

També vam comptar amb la presència d’altres dos empreses, MakinAcción, una aposta cap a la innovació en matèria publicitària, i per altra banda una de les empreses mes emblemàtiques de la nostra localitat, Bonny SA representada pel seu conseller Francisco J. Vidal, que va fer una ponència explicant totes les innovacions tecnològiques i logístiques que l’empresa ha portat endavant al llarg d’aquests anys.

Després d’aquesta primera part, es va donar pas a l’intervenció del Conseller d’Economía Rafael Climent i del Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, els quals van continuar amb la xarrada on van parlar dels diferents avanços que s’han donat en matèria econòmica sota el govern del canvi.

La jornada va transcórrer al llarg del matí al Centre Social, seguida amb interés pel públic assistent que va seguir atentament els diferents projectes emprenedors, de tota la comarca de l’Alacantí.

Aquesta es la nostra política, donar-li veu tant a la xicoteta com a la gran empresa en un espai on les persones puguen acudir, discutir i fer polítiques valentes que ens ajuden a créixer com a poble, comarca i país.

Puedes ver también...

Mutxamel apuesta por la tecnología para dar a conocer el municipio en FITUR 2024

El Ayuntamiento ha presentado en el certamen una app que permite a los turistas conocer …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *