miércoles , 12 junio 2024

Jornades de Participació Pública sobre el centre històric

àLa Regidoria d’Urbanisme organitza este mes d’abril jornades de Participació Pública amb l’objectiu de generar idees i propostes per tal de millorar el centre històric.

El plantejament de qualsevol actuació pública que puga afectar els ciutadans i ciutadanes s’ha de fer amb un treball de consulta i participació on la seua veu estiga present i on les seues idees s’escolten. És fonamental que la gent participe per mantenir un poble del qual sentir-nos tots orgullosos. És per això que des d’Urbanisme es vol implicar als veïns i veïnes de Sant Joan per posar en comú tot tipus d’aportacions, i veure com adaptar les accions urbanístiques a la identitat dels nostres carrers.

Este procés constarà de dues jornades que començaran a la Plaça Maisonnave, una al matí i una altra a la vesprada. La primera serà el dissabte 1 abril de 10h a 15h i la segona, dijous 6 abril de 17h a 21h.

Les persones interessades poden inscriure’s en participa@santjoandalacant.es fins al 30 de març de 2017. També pot fer-se en l’àrea de Participació Ciutadana de les dependències municipals (plaça de

l’Església, 2).

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.