martes , 30 mayo 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Jornades de Participació Pública sobre el centre històric

Jornades de Participació Pública sobre el centre històric

àLa Regidoria d’Urbanisme organitza este mes d’abril jornades de Participació Pública amb l’objectiu de generar idees i propostes per tal de millorar el centre històric.

El plantejament de qualsevol actuació pública que puga afectar els ciutadans i ciutadanes s’ha de fer amb un treball de consulta i participació on la seua veu estiga present i on les seues idees s’escolten. És fonamental que la gent participe per mantenir un poble del qual sentir-nos tots orgullosos. És per això que des d’Urbanisme es vol implicar als veïns i veïnes de Sant Joan per posar en comú tot tipus d’aportacions, i veure com adaptar les accions urbanístiques a la identitat dels nostres carrers.

Este procés constarà de dues jornades que començaran a la Plaça Maisonnave, una al matí i una altra a la vesprada. La primera serà el dissabte 1 abril de 10h a 15h i la segona, dijous 6 abril de 17h a 21h.

Les persones interessades poden inscriure’s en participa@santjoandalacant.es fins al 30 de març de 2017. També pot fer-se en l’àrea de Participació Ciutadana de les dependències municipals (plaça de

l’Església, 2).

Puedes ver también...

El PP de Sant Joan recuperará Protección Civil para aumentar la seguridad en situaciones de emergencias

Santi Román: “El PSOE no ha hecho nada por promover la seguridad ciudadana y la …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *