viernes , 22 septiembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - La Conselleria d’Igualtat destina vora 5 milions i mig d’euros a programes socials en l’Alacantí

La Conselleria d’Igualtat destina vora 5 milions i mig d’euros a programes socials en l’Alacantí

La Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, liderades per Mónica Oltra, han destinat enguany 5.451.551 euros a les entitats locals i mancomunitats de la comarca de l’Alacantí, un 11,6% més que l’any passat que van percebre 4.882.366 euros.

Amb estos recursos, es finança el Pla concertat de serveis socials, serveis d’atenció a menors Seafis, mesures judicials per a menors que són al medi obert, atenció a les persones amb diversitat funcional, agències d’atenció a persones migrants Pangea, programes d’integració del poble gitano i la xarxa d’agents d’igualtat.

Des de 2015, la Conselleria d’Igualtat ha incrementat progressivament el finançament municipal amb l’objectiu de constituir una xarxa de més proximitat als ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana, garantint l’accés a prestacions bàsiques a les quals tenen dret i que són garantia de la necessària cohesió social.

El finançament per a enguany als municipis de l’Alacantí ascendix a un total de 5.451.551 euros. Per línies nominatives, el Pla concertat de serveis socials tindrà una subvenció de 4.880.601 euros, la xarxa d’agents d’igualtat 167.000 euros, i l’atenció a menors Seafis assumix un finançament de 165.560 euros.

Així mateix, l’atenció a persones amb diversitat funcional es finançarà amb un total de 121.710 euros, les oficines d’atenció a persones migrants Pangea 51.000 euros, els programes d’integració del poble gitano 50.000 euros i les mesures judicials al medi obert per a menors tindran una subvenció de 15.680 euros.

La Conselleria de Mónica Oltra ha apostat per la remunicipalització dels serveis socials a través de l’atenció base, ja que constituïx una peça clau en el canvi de model de fer polítiques socials en què el centre de l’atenció siguen les persones. Cal destacar que tots els municipis de la comarca que reben línia nominativa per al Pla concertat de serveis socials veuen incrementada la subvenció en un 14% esta subvenció en 2018.

Puedes ver también...

Las Juventudes Socialistas de Sant Joan d’Alacant se presentan con un equipo comprometido y listo para el cambio

El acto de constitución tendrá lugar el próximo jueves 7 de septiembre en la Casa …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *