LA INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ «LA SOLEDAD» MARCA L’INICI DELS ACTES DE LA CAMPANYA DEL 25N

La commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere i Masclista s’inicia amb una exposició del Grup Independent Pintores de Benidorm.

Igual que el passat any, la campanya de sensibilització en matèria de prevenció de violència de gènere que té lloc amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, es conforma de diferents accions que tracten de fer arribar el missatge per diferents vies i a diferents públics.

Per a això, com en edicions anteriors, la regidora d’igualtat, Clara Rodríguez, ha incidit en «la necessitat de treballar de forma transversal i en coordinació amb altres àrees municipals que participen, també, de la programació d’aquests actes per facilitar que, en efecte, el missatge arribe a tots els àmbits del municipi«.

Així doncs, un dels primers d’aquests àmbits des dels quals arrencarà la campanya serà el cultural, amb la inauguració d’una exposició. Aquesta tindrà lloc a les 19:30 hores d’aquest divendres 16 de novembre a la Sala Pablo Lau de la Casa de Cultura.

Es tracta de «l’exposició «La Soledad» del Grup Independent de Pintores de Benidorm. Un grup de dones artistes molt consolidat i amb una àmplia trajectòria de més de 20 anys al món de l’art» segons ha explicat Rodríguez qui, d’altra banda, ha afegit que «La Soledad» es concep com una mostra artística que tracta de fer-nos reflexionar sobre aquesta situació i com la viuen moltes dones«.

Les activitats continuaran a partir del dilluns 19 de novembre, amb la signatura d’un Pacte Municipal contra la Violència de Gènere i Masclista, així com diferents actes institucionals, la representació teatral de «Nora» i un microconcert infantil organitzat al costat de la biblioteca municipal, entre altres accions.

 

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.