domingo , 19 marzo 2023
Inicio - Mutxamel Actual - La militància de Més Compromís l’Alacantí elegeix a Albert Caturla com a secretari comarcal

La militància de Més Compromís l’Alacantí elegeix a Albert Caturla com a secretari comarcal

La llista encapçalada per Caturla va obtenir el 75,8% dels vots, amb 29 vots a favor i 7 abstencions

El passat divendres 16 de juliol la militància de Més Compromís l’Alacantí estava citada a participar al Congrés Comarcal on es va elegir al sant joaner Albert Caturla com a secretari comarcal.

Junt a Caturla, la llista inclou a l’exregidora de Turisme i Platges d’El Campello, Cynthia Alavés, qui ocuparà el càrrec de secretaria d’organització i finances i Conxi Martínez, actual regidora a Mutxamel, serà secretària de Polítiques Institucionals.

Tanmateix, també hi forma part la regidora del Campello, Cristina Boix com a vocal i els membres de Joves PV, Joan Nave i Emilio Oliver, que seran a l’àrea de comunicació i acció política respectivament.

D’aquesta manera, la conformació de la nova executiva posa èmfasi en el feminisme amb l’aposta de les dones, així com del relleu generacional amb un pes important als membres de les joventuts del Més Compromís, Joves PV.

Al Congrés Comarcal, al qual va assistir la recentment elegida secretaria general del Més Compromís, Àgueda Micó, també es van elegir els representants comarcals al Consell Nacional del Més, màxim òrgan de representació i deliberació de la militància del partit, on van ser escollits Cynthia Alavés, Joan Nave, Conxi Martínez, Emilio Oliver i Carles Espinosa com a consellers.

No obstant això, l’actual executiva comarcal aposta pel municipalisme com a primera arma del valencianisme polític d’esquerres, per això, el nombre d’integrants se sumaran els secretaris locals de la comarca de la mateixa formació per tal d’ampliar les veus.

Puedes ver también...

Mutxamel abre el homenaje a Arcadi Blasco por el 10 aniversario de su fallecimiento con una exposición en la Casa de Cultura

Las visitas de la ‘Ruta Arcadi’ finalizarán en ‘Muros y fronteras, con 15 obras escogidas …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *