martes , 17 mayo 2022
Inicio - Mutxamel Actual - La Regidoria d’Agricultura vos convida a disfrutar d’ Alicante Gastronómica

La Regidoria d’Agricultura vos convida a disfrutar d’ Alicante Gastronómica

LA TOMATA MUCHAMIEL A ALICANTE GASTRONÓMICA

L’Ajuntament de Mutxamel participa a Alacant Gastronòmica, I Trobada d’estil de vida mediterrani que se celebra els dies 4, 5, 6 i  7 de maig en IFA 

L’Ajuntament estarà present en aquesta trobada amb un stand en el qual es promocionarà un dels seus productes agrícoles més benvolguts: la tomata Muchamiel. Les persones que s’acosten al stand podran conèixer les característiques de la tomata i degustar altres productes tradicionals del municipi.

La trobada, a més dels stands dels ajuntaments i empreses d’alimentació i gastronomia, on s’exposaran productes gastronòmics de tota la província, compta amb un ampli programa d’activitats amb tallers, degustacions, showcookings  i tastos de productes. Amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, l’Ajuntament de Mutxamel ha organitzat d’un taller d’Anàlisi sensorial de la Tomata Muchamiel, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig en horari de 18h a 19h, i el dia 7 de maig de 12h a 13h. 

La participació en una fira d’aquestes característiques, suposa la posada en valor d’un producte de qualitat com és la tomata Muchamiel i un gran impuls en la promoció d’aquesta varietat tradicional el cultiu de la qual s’esforça l’Ajuntament de Mutxamel i altres entitats a recuperar. 

Puedes ver también...

El Ayuntamiento organiza mañana una jornada explicativa sobre el Estudio de Paisaje de Mutxamel

La jornada, abierta al público en general, tendrá lugar en el auditorio del Centre Social …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *