miércoles , 12 junio 2024

L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL REP UNA SUBVENCIÓ DE 14.540’60 € PER AL FOMENT DEL VALENCIÀ DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT.

L’Ajuntament de Mutxamel ha rebut una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de 14.540’60 €, dins de la convocatòria d’ajudes econòmiques per al foment de valencià destinades a mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i el Carxe.

L’Ajuntament de Mutxamel mitjançant l’Agència de Promoció del Valencià Aviva-Mutxamel realitza activitats de promoció i dinamització del valencià dins de les dependències municipals i en l’àmbit municipal. Entre les tasques destaquen la traducció i correcció de documents, l’edició de la pàgina web de l’Agència de Promoció del Valencià De fil i cotó i les campanyes realitzades entre els col·lectius educatius i associatius de la localitat.

Entre les activitats que s’han realitzat amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua destaquen les exposicions itinerants de l’AVL, dedicades l’any 2019 a Sant Vicent Ferrer i en 2020 a Carmelina Sánchez-Cutillas.

EL AJUNTAMENT DE MUTXAMEL RECIBE UNA SUBVENCIÓN DE 14.540’60€ PARA LA PROMOCIÓN DEL VALENCIANO DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT.

El Ajuntament de Mutxamel ha recibido una subvención de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de 14.540’60 €, dentro de la convocatoria de ayudas económicas para el fomento de valenciano destinadas a mancomunidades de municipios y entidades locales menores de la Comunidad Valenciana y el Carxe.

El Ajuntament de Mutxamel a través de la Agència de Promoció del Valencià Aviva- Mutxamel realiza actividades de promoción y dinamización del valenciano dentro de las dependencias municipales y en el ámbito municipal. Entre las tareas destacan la traducción y corrección de documentos, la edición de la página web de la Agència de Promoció del Valencià De fil i cotó y las campañas realizadas entre los colectivos educativos y asociativos de la localidad.

Entre las actividades que se han realizado con la colaboración de la Acadèmia Valenciana de la Lengua destacan las exposiciones itinerantes de la AVL dedicadas en 2019 a Sant Vicent Ferrer y en 2020 a Carmelina Sánchez-Cutillas.

 

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.