martes , 3 octubre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - L’equip de govern de l’Ajuntament de Mutxamel vota en contra de la moció presentada per Compromís per a blindar les inversions publiques.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mutxamel vota en contra de la moció presentada per Compromís per a blindar les inversions publiques.

Lluís Pastor, en la defensa d’aquesta moció, destaca la importància d’uns serveis públics i de qualitat, com ha quedat demostrat en aquests temps, i reclama una sanitat publica i universal. Aquesta pandèmia ha demostrat a la societat la necessitat de tindre uns serveis públics amb suficients recursos per a donar resposta a situacions tan dramàtiques con les actuals, independentment de la situació econòmica o del lloc on siguen les persones, afirma el portaveu de Compromís.

Malauradament la dreta no considera que la sanitat haja de ser publica i universal, en paraules del portaveu popular Rafael García Berenguer, per a justificar el vot en contra, perquè “creuen en la iniciativa privada i en la capacitat de generar enriquiment”.

Per la seua banda el portaveu de Ciutadans no està d’acord en el que diu la moció de retornar a la gestió publica els àmbits que s’han privatitzat, i a més argumenta que en el «Top 20» els que figuren són els tres hospitals gestionats per Ribera Salud, argumentant que els hospitals que millor funcionen són els públics amb gestió privada.

Davant l’actual crisi, Compromís considera que entendre la salvaguarda de la salut com un factor capital d’igualtat és una necessitat que permetrà a la ciutadania recuperar l’esperança, la confiança i afavorir la cohesió social.

Conxi Martínez manifesta que és inadmissible afavorir la prestació de serveis públics en centres privats lucratius.

D’altra banda, s’aprovà la moció presentada pels grups municipals COMPROMÍS, PSPV-PSOE I PODEM, on es demanava la bonificació del 95% de la quota de l’Impost en les transmissions de l’habitatge habitual. Això si, amb el vot en contra de PP i C’s.

Aquesta moció el que pretén és que es bonifique el màxim permés per la llei d’hisendes locals, ja que moltes persones per causa de mort del cònjuge, ascendent o descendent han de pagar per continuar vivint en la seua vivenda.

Puedes ver también...

5 oros para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel

Éxito rotundo para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel en la última jornada …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *