El luxe de perdre 15.359,04 euros

Pareix ser que al nostre Ajuntament li sobren els diners i es pot permetre el luxe de deixar perdre subvencions. És difícil de creure però es la realitat, el Ajuntament de Mutxamel ha deixat perdre una subvenció de 15.359,04 euros per no presentar en temps la documentació requerida. I no es que hagen tingut només una oportunitat, n’han segut dos i en ninguna d’elles ho han fet.

El 6 de Setembre de 2016, al nostre ajuntament se li va concedir una subvenció de 15.359,04 euros per part de l’Agència Valenciana de Turisme per al programa «Adequació i posada en valor turístics dels recursos per a l’actuació de «la instal·lació de pantalles interactives d’informació del recursos de Mutxamel».

En la mateixa resolució en la qual es informava sobre la quantia de la subvenció, s’indicava que per a fer-la efectiva era precís la justificació de les actuacions que es realitzaren mitjançant la presentació de la documentació requerida a l’article 12.2 per a poder efectiva la subvenció. A més a més, s’indicava que tenien fins al 30 de novembre de 2016 per a presentar aquesta documentació.

Bo. Sabeu que va passar? Doncs, que no es va presentar ninguna documentació per què no es va realitzar ninguna actuació. No obstant això, li van donar una segona oportunitat per a poder fer efectiva aquesta subvenció. El 12 de Gener de 2017, va a entrar per registre al Ajuntament un document de l’Agència Valenciana de Turisme en la que seguint l’article 70.3 del Reial Decret 887/2006, de 21 de Juliol, se li concedien 15 dies més per a presentar la documentació necessària.

I novament va succeir el mateix. No van presentar cap document. D’aquesta manera el nostre Ajuntament ha deixat perdre 15.359,04 euros i no només això, el nostre poble ha perdut l’oportunitat de portar en davant la adequació i posada en valor turístic dels nostres recursos.

Aquests diners eren per a millorar la nostra localitat, dotar-la d’un major valor turístic tant per als veïns de Mutxamel com per al turistes que en visiten. Però pareix ser que això no es important per al nostre equip de govern, serà per això per el que han deixat perdre una subvenció de tan amplia quantia, o tal vegada és per que tenim tants diners al nostre ajuntament que en podem permetre aquest luxe de no aprofitar 15.359,04 euros.

 

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.