martes , 7 febrero 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Màrius Bevià, protagonista de la XXIV edició del Premi 9 d’ Octubre

Màrius Bevià, protagonista de la XXIV edició del Premi 9 d’ Octubre

Compromís per Sant Joan ha gaudit d’un dia envoltat d’amigues i amics per a celebrar la XXIV Edició del Premi 9 d’octubre, un esdeveniment protagonitzat per l’experiència, el treball i la saviesa de Màrius Bevià que ha sigut guardonat per la seua tasca en la conservació i rehabilitació del patrimoni històric i arquitectònic de la nostra terra.

 Els regidors Alba Lledó i Sergio Agueitos van conduir la cerimònia on el valor a la cultura, la diversitat, la igualtat, la llengua i el patrimoni van estar presents en tot moment. Llorenç Román va donar la benvinguda reivindicant el paper de la coalició al consistori santjoaner i Albert Catula va tancar l’acte amb un discurs crític i constructiu sobre la nostra tasca en la societat actual. Per la seua bada, Joanra Gomis va donar pas al guardonat que, molt agraït, va obsequiar-nos amb una exposició sobre les seues investigacions de “les armes reials a l’escut d’Alacant”.

 

Màrius Bevià se suma a la llista de premiats on ja es troben Daniel Climent, Josep Ponsoda, Isidre Buades, l’Associació Cultural Lloixa, Ràdio-Club Sant Joan-Mutxamel, la SM “La Paz”, l’associació Ames de Casa, Isabel Abril o el Club de Pilota Benimagrell, entre molts altres. El Premi 9 d’octubre és un acte que se celebra des de fa 24 anys amb l’objectiu de reconéixer la tasca cívica o professional de persones que han treballat per la conservació i difusió de la cultura del poble valencià i, sobretot, per la seua vertebració social en qualsevol àmbit de la nostra societat.

 

Puedes ver también...

Homenaje a Los pájaros de Hitchcock en el cartel del 23 Festival de Cine Sant Joan d’Alacant

Se trata de la propuesta ganadora del primer concurso de cartel anunciador dirigido a alumnos/as …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *