viernes , 29 septiembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Màrius Bevià, protagonista de la XXIV edició del Premi 9 d’ Octubre

Màrius Bevià, protagonista de la XXIV edició del Premi 9 d’ Octubre

Compromís per Sant Joan ha gaudit d’un dia envoltat d’amigues i amics per a celebrar la XXIV Edició del Premi 9 d’octubre, un esdeveniment protagonitzat per l’experiència, el treball i la saviesa de Màrius Bevià que ha sigut guardonat per la seua tasca en la conservació i rehabilitació del patrimoni històric i arquitectònic de la nostra terra.

 Els regidors Alba Lledó i Sergio Agueitos van conduir la cerimònia on el valor a la cultura, la diversitat, la igualtat, la llengua i el patrimoni van estar presents en tot moment. Llorenç Román va donar la benvinguda reivindicant el paper de la coalició al consistori santjoaner i Albert Catula va tancar l’acte amb un discurs crític i constructiu sobre la nostra tasca en la societat actual. Per la seua bada, Joanra Gomis va donar pas al guardonat que, molt agraït, va obsequiar-nos amb una exposició sobre les seues investigacions de “les armes reials a l’escut d’Alacant”.

 

Màrius Bevià se suma a la llista de premiats on ja es troben Daniel Climent, Josep Ponsoda, Isidre Buades, l’Associació Cultural Lloixa, Ràdio-Club Sant Joan-Mutxamel, la SM “La Paz”, l’associació Ames de Casa, Isabel Abril o el Club de Pilota Benimagrell, entre molts altres. El Premi 9 d’octubre és un acte que se celebra des de fa 24 anys amb l’objectiu de reconéixer la tasca cívica o professional de persones que han treballat per la conservació i difusió de la cultura del poble valencià i, sobretot, per la seua vertebració social en qualsevol àmbit de la nostra societat.

 

Puedes ver también...

El PSOE califica los 100 primeros días del gobierno del PP como «improvisación»

Han transcurrido 100 días desde que el Partido Popular asumió el gobierno municipal en Sant …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *