domingo , 17 octubre 2021
Inicio - Mutxamel Actual - Més-Compromís l’Alacantí dona suport els seus regidors i demana contundència contra el feixisme, la xenofòbia i els discursos d’odi de VOX.

Més-Compromís l’Alacantí dona suport els seus regidors i demana contundència contra el feixisme, la xenofòbia i els discursos d’odi de VOX.

L’executiva de Més Compromís de l’Alacantí subscriu les paraules dels seus regidors d’Alacant que denuncien el discurs d’odi de VOX. No podem acceptar i normalitzar els discursos d’odi que permanentment exhibeix esta agrupació política contra les dones, els immigrants, el col·lectiu LGTBI i d’altres persones que posteriorment pateixen les conseqüències d’un clima de crispació que de vegades es concreta en amenaces i agressions.

No podem ser tolerants amb els intolerants, no podem callar davant d’aquells que cada dia demanen acabar amb els drets i llibertats que han costat molt d’aconseguir.

Hem de recordar que els feixistes que es van rebel·lar contra el govern legítim de la República van acusar de “auxilio a la rebelión” a qui es va mantindre fidel a la legalitat republicana. No ens hem d’estranyar que ara els èmuls d’aquells feixistes traïdors vullguen acusar els demòcrates d’atemptar contra els seus “drets fonamentals”.

No ens callaran perquè ens juguem el futur, feixisme mai més.

Alacant, 20 de setembre de 2021

Puedes ver también...

AMPLIACIÓ DEL TERMINI, FINS AL 20 D’OCTUBRE, PER A DEMANAR AJUDES AL COMERÇ I EMPRESES DE MUTXAMEL PER A LA PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ .

Es poden finançar despeses, fins a 600 €, amb càrrec a estes ajudes, en què …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *