EL NEGOCI BRUT DE LA NETEJA

Compromís per Mutxamel i Guanyem Mutxamel presenten una moció per a pal·liar la deixadesa de la neteja als carrers de Mutxamel

 

Segons Lluís Miquel Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel “hem considerat que ha arribat ja el moment de presentar esta moció i els motius són evidents i clars, convertint-se en una situació d’urgència de salubritat veïnal”.

Les deficiències de senyalització, aigualeig, reg, neteja de contenidors, neteja dels embornals, i neteja d’excrements en zones senyalitzades i acotades, o la il·luminació formen part dels aspectes negatius. La empresa URBASER i el poc control per par de l’actual equip de govern que no ha tingut cura d’estes zones les han deixades en una situació total d’abandonament que està provocant innombrables queixes dels veïns i ha provocat que moltes zones de Mutxamel pareguen autèntics abocadors.

Els regidors davant d’esta situació l’han presentada perquè el poble de Mutxamel fa una imatge ‘lamentable’ i ‘ple d’escombraries’. Ha manifestat Lluís Pastor que “d’esta manera hem volgut posar fi a la insalubritat en què ens trobem els mutxamelers”.

La moció ha sigut aprovada malgrat la reticència d’alguns partits, tot i sabent l’estat permanent de brutícia en què es troba Mutxamel.

 

Lluis Miquel Pastor i Gosàlbez

Portaveu de Compromís per Mutxamel

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.