domingo , 24 septiembre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - OBERT EL TERMINI PER A PRESENTAR-SE AL IV PREMI D’INVESTIGACIÓ MANUEL ANTÓN DE l’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL PER A TREBALLS DE DIVULGACIÓ SOBRE LA POBLACIÓ.

OBERT EL TERMINI PER A PRESENTAR-SE AL IV PREMI D’INVESTIGACIÓ MANUEL ANTÓN DE l’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL PER A TREBALLS DE DIVULGACIÓ SOBRE LA POBLACIÓ.

L’Ajuntament de Mutxamel ha convocat la quarta edició del Certamen Manuel Antón amb l’objectiu de promoure treballs de divulgació sobre el municipi i de commemorar la figura de l’antropòleg mutxameler Manuel Antón. Qui guanye obtindrà un premi de 700 euros i trofeu.

Les obres aspirants a este certamen han de ser originals, escrites en valencià o en castellà, amb un màxim de 40 fulls, i tractaran sobre aspectes relacionats amb el municipi.

Els originals han de presentar-se per triplicat en format paper, i una còpia en pdf per correu electrònic a aviva@mutxamel.org, abans del 21 de setembre de 2018, en l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Mutxamel, Av. Carlos Soler, 64.

Es poden consultar les bases completes en la web d’AVIVA MUTXAMEL Agència de Promoció del Valencià dins de www.mutxamel.org.

 

Puedes ver también...

5 oros para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel

Éxito rotundo para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel en la última jornada …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *