viernes , 29 septiembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Oltra reivindica la política valenta de Compromís com a eina per a millorar la vida de les persones

Oltra reivindica la política valenta de Compromís com a eina per a millorar la vida de les persones

La vicepresidenta de Consell i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha participat en un acte celebrat a Mutxamel on ha tingut l’oportunitat de parlar de quines han sigut les principals polítiques de canvi del govern del Botànic, i quins són els principals reptes de futur per a la pròxima legislatura.

Oltra ha analitzat els canvis que ha suposat l’arribada de Compromís al govern autonòmic que ha permés millorar la vida de les persones, i com les eleccions de 2019 són una oportunitat per a consolidar les polítiques de canvi d’estos quatre anys que suposen l’assentament d’una nova manera de fer les coses al País Valencià. En la seua intervenció, va assegurar que passarem de la legislatura del canvi a la legislatura de la transformació, gràcies a Compromís.

“Des que en maig de 2015 en Compromís vàrem assumir la responsabilitat d’entrar en el Govern de la Generalitat a través de l’Acord del Botànic, hem impulsat nombroses polítiques valentes que han trencat amb més de 20 anys de desgovern, corrupció i polítiques antisocials i depredadores amb el territori dels anteriors executius del PP”.

Per a Oltra, “l’eliminació del copagament farmacèutic, la gratuïtat dels llibres de text, l’augment de les ajudes a la dependència, la universalitat de la sanitat, el reconeixement de la igualtat de les persones trans, l’aposta per la transparència i lluita contra la corrupció, els plans d’ocupació, la protecció del nostre territori o l’augment del professorat i la reducció de les ràtios, són alguns exemples de les mesures que s’han pogut dur a terme gràcies al fet que Compromís ha format part del govern del canvi”.

La portaveu de Compromís ha aprofitat per a donar tot el seu suport a les companyes i companys de Compromís per Mutxamel i la resta de municipis de la comarca de l’Alacantí, on gràcies als governs de canvi en els quals participa Compromís, “hem aconseguit passar de la foscor d’una dreta corrupta, a uns governs que posen a les persones al centre de la política”.

En finalitzar l’acte, els assistents han compartit les seues inquietuds amb la vicepresidenta, en un torn de paraula obert a tothom. A l’acte també han acudit representats públics dels municipis de tota la comarca com Lluís Pastor, Cynthia Alavés, Sergio Agueitos o Natxo Bellido.

Puedes ver también...

El PSOE califica los 100 primeros días del gobierno del PP como «improvisación»

Han transcurrido 100 días desde que el Partido Popular asumió el gobierno municipal en Sant …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *