martes , 5 diciembre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - El Partit Popular de Mutxamel s’ha de posar a treballar en consens amb la resta dels grups polítics

El Partit Popular de Mutxamel s’ha de posar a treballar en consens amb la resta dels grups polítics

El problema en la gestió del poble, per part de l’equip de govern, es reflecteix en la falta de projectes clars

 

La seua tasca ha estat sobretot, en pagar el deute que arrastrava l’ajuntament del govern anterior, la qual cosa, sent important, ha impedit invertir en el poble. Entenem que tan important com sanejar els comptes, és realitzar inversions i actuacions necessàries per a la dinamització, el creixement econòmic i la qualitat de vida al nostre municipi.

Aquest any passat a dia 11 de desembre l’ajuntament torna a tindre un romanent de 5.170.000 Euros, si en la liquidació del 2016 era de 14.000.000 milions més 5 son 19 milions, hem superat el pressupost de Mutxamel.

Malgrat haver presentat els pressupostos a temps, cosa que s’agraeix, no hi ha prou en enumerar conjuntament les obligacions que l’ajuntament te en Mutxamel, ja que el PP ens te acostumats en estos anys passats a posar les coses blanc sobre negre en unes xifres correctes, en la seua aparença, però que acaben sent paper mullat.Per posar alguns exemples en les partides de manteniment on s’estalvia l’ajuntament 101.000 euros totes ixes partides tornen a ser del valor sinó superior al les partides del 2016 … per no parlar de les obres parades o mal finalitzades fetes a trossos i a mossos, resulta que en el 2015 parlem de l’antic escorxador (“matadero”) en 2016 , 2017 i 2018 “ ahí està mort de risa”; d’Enric Valor ja es parlava en 2014 i en 2018 torna a eixir, el parc caní es parlava en 2014 i el vam aconseguir en 2016; la rotonda es parlava en el 2015 i la vam aconseguir en el 2017 el mercat en el 2018 i apareixerà en el 2020 a rajaploma sense preparació ni previsió ninguna. Es que al final traiem comptes i de totes aquestes obres, que no són poques, s’han realitzat tres i de mala manera.

Volem dir que els projectes no poden fer-se a la babalà, casi totes les obres realitzades l’any passat com ara: El pavelló poliesportiu, amb grans deficiències, la pista de skate, sense cap il·luminació, la tardança en cometre obres tan importants com la il·luminació de la CV 823, la condicionament del parking del Centre de Salud, per a un millor us tant d’usuaris com del personal o la tardança, també, en la reparació de la vorera de la Avinguda de Mutxamel, amb el greu perill que suposava per als vianants, com ara, persones amb mobilitat reduïda, pares i mares amb carros de bebès…

Aquestes obres reclamades reiteradament per nosaltres des de l’any 2015,han estat tres anys per a cometre-les, i mal acabades.

Que no tardaran per a realitzar obres tan importants com la obertura de Enric Valor si em esperat tant amb les poques obres que s’han realitzat i amb un resultat pèssim o poc eficient?

Sabem que la situació que es va heretar en 2011 és complicada però ja fa 6 anys que el PP esta al govern i ja no pot amagar-se darrere d’eixe escut, ja no val això, alguna cosa no funciona…

I si ens referim a cultura la falta de promocionar la nostra llengua que és el primer que ens identifica com a poble i el més significatiu de la nostra idiosincràsia queda desprotegida amb la seua manca, i la trobem a faltar en els esdeveniments culturals que es porten a terme, tant en la seua publicitat com en els documents públics i oficials que ens arriben. A més de deixar-se de costat, abraçant l’oblit, la cultura pròpia de Mutxamel llançant-se a perdre peces pròpies del nostre passat donats pels veïns i veïnes, que de qualsevol manera l’equip de govern ha abandonat a la intempèrie corroint-se pel pas del temps, cosa que ni de bon tros podem consentir.

La culpa no la tenim els grups de l’oposició, ja va sent hora que el PP demostre que són bons gestors, i comencen a treballar pel poble. Des de Compromís estem disposats a asseure’ns, a parlar i a recolzar qualsevol proposta que siga beneficiosa per al poble de Mutxamel.

 

Puedes ver también...

Mutxamel celebra el Día de la Diversidad Funcional

El próximo día 3 de diciembre se celebra el Día Internacional de las personas con …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *