Inicio - Mutxamel Actual - PRESENTACIÓ PROPOSTES I JOCS DIDÀCTICS CAMINS DE L’AIGUA

PRESENTACIÓ PROPOSTES I JOCS DIDÀCTICS CAMINS DE L’AIGUA

El dijous 30 de setembre a les 19.30 hores en l’auditori del Centre Social José Bernabeu Alberola tindrà lloc la presentació del material editat per l’Ajuntament de Mutxamel per a promoure el patrimoni hidràulic del municipi.

 

Rafael García Berenguer, regidor de Cultura, Educació, Patrimoni i Promoció del Valencià, manifesta que a la bona acollida dels mapes editats fa dos anys del Camins d’aigua se suma ara una proposta de joc didàctic, perquè qui participe, d’una manera lúdica, conega el ric patrimoni mutxameler vinculat a l’aigua.

 

Ester Gisbert Alemany i Alfonso Manuel Cuadrado Mulero de Drassana Arquitectes explicaran com han desenvolupat la proposta didàctica i els seus objectius.

 

En l’edició del material l’Ajuntament de Mutxamel ha comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant per a la realització d’activitats de foment de la llengua i la cultura popular valenciana 2021.

 

PRESENTACIÓN PROPUESTAS Y JUEGOS DIDÁCTICOS CAMINS DE L’AIGUA

 

El jueves 30 de septiembre a las 19.30 horas en el auditorio del Centro Social José Bernabeu Alberola tendrá lugar la presentación del material editado por el Ajuntament de Mutxamel para promover el patrimonio hidráulico del municipio.

 

Rafael García Berenguer, concejal de Cultura, Educación, Patrimonio y Promoció del Valencià, manifiesta que a la buena acogida de los mapas editados hace dos años dels Camins de l’aigua se suma ahora una propuesta de juego didáctico, para que quien participe, de una manera lúdica, conozca el rico patrimonio mutxameler vinculado al agua.

 

Ester Gisbert Alemany i Alfonso Manuel Cuadrado Mulero de Drassana Arquitectos explicarán cómo han desarrollado la propuesta didáctica y sus objetivos.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *