viernes , 1 marzo 2024
Inicio - Sant Joan Actual - Sant Joan contractarà 11 persones gràcies als plans de foment de l’ocupació de LABORA
Ayuntamiento

Sant Joan contractarà 11 persones gràcies als plans de foment de l’ocupació de LABORA

Compromís proposa que les persones de servei ciutadà contractades facen tasques de conscienciació per evitar la propagació de la COVID-19

Dins dels plans de foment de l’ocupació de la Conselleria d’Economia Sostenible, gestionada per Rafael Climent (Compromís), a través del servei LABORA, es crearan 11 llocs de treball per a persones aturades de Sant Joan. 

Els llocs de treball es crearan per una duració de 12 mesos gràcies als programes EMCORP i EMPUJU creats pel Consell i que fa anys que servixen per a donar una oportunitat a persones a l’atur i millorar la seua capacitat per incorporar-se al sistema laboral. A més, estes ajudes milloraran el servei que presta l’Ajuntament a la ciutadania. Les places que s’ocuparan són: una orientadora escolar, una graduada en informàtica, un oficial d’obra, un conserge, un tècnic en turisme, una tècnica en integració social, tres persones de servei ciutadà i dos auxiliars administratius.

A més, el grup municipal Compromís a l’Ajuntament de Sant Joan ha presentat una proposta per demanar a l’equip de govern que dote de major utilitat la tasca de les persones de servei ciutadà que s’incorporaran gràcies a les esmentades ajudes. La formació progressista proposa que estes persones es dediquen a donar informació a la ciutadania sobre hàbits correctes per a la prevenció de la transmissió del virus que produix la COVID-19. En concret, es proposa que eixes persones repartisquen informació entre la ciutadania, així com mascaretes o gels hidroalcohòlics. A més, la seua efectivitat serà major si incidixen la seua tasca on es concentren més persones, com en terrases, entrades a col·legis, mercats, poliesportiu, esdeveniments culturals o llocs de culte religiós. També es proposa que les treballadores de servei ciutadà puguen advertir de conductes contràries a les indicacions sanitàries del moment i, inclús, contactar amb les forces de seguretat per prendre mesures en casos més extrems. “La prevenció de tota la ciutadania és clau per superar la pandèmia de la COVID-19, per això és vital que l’Ajuntament dirigisca tots els seus esforços a informar i donar facilitats per al compliment de les mesures sanitàries”, han conclós des de Compromís.

  Daniel Sarabia

Secretari de Grup municipal

Puedes ver también...

Aleman requiere la implantación de La Casa de la Familia y pide explicaciones por el estado de abandono de los parques y jardines

Durante el Pleno celebrado con fecha 31 de enero del presente año en el Ayuntamiento …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *