martes , 21 marzo 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Sant Joan contractarà persones majors de 30 anys amb el programa ECOVID

Sant Joan contractarà persones majors de 30 anys amb el programa ECOVID

La Conselleria d’Economia Sostenible, gestionada per Rafael Climent (Compromís), a través de LABORA ha concedit una subvenció de 99.732,55€ a Sant Joan d’Alacant per a contractar persones majors de 30 anys. Una iniciativa que s’emmarca en el Pla Extraordinari d’Ocupació COVID-19, un projecte posat en marxa pel Consell amb la voluntat de donar suport a la inserció laboral de persones desocupades.
Des de Compromís Sant Joan valoren molt positivament la tasca del Consell, que fa que hui puguem parlar de creació d’ocupació al nostre municipi en uns moments tan complicats. Gràcies a aquesta ajuda, les administracions locals generen ocupació i ajuden a persones que necessiten este revulsiu per millorar la seua capacitat per trobar una feina i poder eixir d’una situació d’atur prolongat, en alguns casos. La cooperació entre administracions per a generar benestar i progrés paguen la pena.
Sergio Agueitos, portaveu del grup municipal Compromís, ha afegit que “la Conselleria destina un total de 21 milions d’euros per a contractar més de 2500 persones i, a hores d’ara, Sant Joan es troba entre els 500 ajuntaments que han sol·licitat esta subvenció que ajudarà a algunes santjoaneres i santjoaners a eixir d’esta crisi més fàcilment”.
Sobre el Pla Extraordinari d’Ocupació ECOVID.
La línia de subvenció ECOVID està adreçada a persones majors de 30 anys en situació de desocupació a causa de la pandèmia. Els contractes tindran una durada mínima de 6 mesos per a la realització d’actuacions de prevenció, informació i logística vinculada a la lluita contra la COVID-19.
Este programa té una triple finalitat: millorar l’ocupació de les persones majors de 30 anys, proporcionar-los una inserció laboral digna i fer front a la conjuntura econòmica provocada per la COVID-19.

Puedes ver también...

CARNAVAL 2023 SANT JOAN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *