viernes , 12 abril 2024
Inicio - Sant Joan Actual - Sant Joan obri la convocatòria per a un Agent d’Igualtat

Sant Joan obri la convocatòria per a un Agent d’Igualtat

Amb l’objectiu de reforçar l’àrea i cobrir les necessitats en matèria d’Igualtat, l’Ajuntament de Sant Joan ha establit les bases per a accedir a la borsa de treball destinada a un Agent d’Igualtat

La convocatòria està destinada per a tasques de disseny i implementació de programes de sensibilització, informació i formació, així com consolidar el compromís amb la igualtat entre dones i homes en el municipi.

Açò és possible gràcies a la subvenció que ofereix la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives amb l’objectiu d’estimular la coordinació amb els serveis especialitzats d’àmbit nacional, autonòmic i local en matèria d’atenció a la violència de gènere; assessorar a dones per a fomentar l’associacionisme i creació d’empreses, i en definitiva, per a donar un impuls a la tasca que la Regidoria està portant en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques municipals.

Les persones interessades compten amb deu dies hàbils des del 20 d’abril per a presentar la documentació en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Una vegada expirat el termini, es dictarà una resolució provisional amb tres dies hàbils per a presentar reclamacions. Amb la resolució definitiva es fixarà la data de començament de les proves i la composició del tribunal Qualificador d’estes.

El procediment de selecció es realitzarà a través de concurs-oposició en la qual, a més de desenvolupar un cas teòric-pràctic, es valoraran mèrits tals com a formació i experiència.

Les bases poden consultar-se en la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Sant Joan i en la seu electrònica (http://santjoandalacant.sedelectronica.es).

Puedes ver también...

El XXIV Festival de Cine amplía sus premios y actividades para tener más presencia en Sant Joan

El certamen 2024, dedicado al cine musical, será del 21 de abril con el concierto …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *