sábado , 27 mayo 2023
Inicio - Mutxamel Actual - TEATRE, MÚSICA I NARRACIÓ PER ALS CENTRES EDUCATIUS

TEATRE, MÚSICA I NARRACIÓ PER ALS CENTRES EDUCATIUS

Entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre, l’Ajuntament de Mutxamel ha programat diverses propostes artístiques en valencià per a l’alumnat del municipi.

Així l’alumnat de primària va disfrutar amb les narracions d’Eva Andújar i la música de Dani Miquel. I als centres van conéixer, mitjançant l’exposició d’Els espantacriatures de l’Editorial Andana, els personatges de l’imaginari valencià referits al misteri i la por: de l’home del sac als gegants, la cucafera, la quarantamaula i els donyets.

El dia 29 de setembre l’alumnat de secundària va assistir a la representació de Hamlet de Bambalina Teatre Practiclable, interpretada per Jorge Valle, adaptada i dirigida per Jaume Policarpo.

Tot un seguit de propostes que en paraules del regidor d’Educació i Promoció del Valencià, Rafael García Berenguer tenen l’objectiu d’acostar a l’alumnat el valencià en l’àmbit de l’espectacle, la creació i l’esplai.

Per a la realització d’estes activitats s’ha comptat amb la subvenció de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i del Carxe que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià.

 

TEATRO, MÚSICA Y NARRACIÓN PARA LOS CENTROS EDUCATIVOS

Entre el 27 de septiembre y el 8 de octubre, el Ayuntamiento de Mutxamel ha programado varias propuestas artísticas en valenciano para el alumnado del municipio.

Así el alumnado de primaria disfrutó con las narraciones de Eva Andújar y la música de Dani Miquel. Y en los centros conocieron, mediante la exposición de Els espantacriatures de la Editorial Andana, los personajes del imaginario valenciano referidos al misterio y el miedo: del home del sac a els gegants, la cucafera, la quarantamaula y els donyets.

El día 29 de septiembre el alumnado de secundaria asistió a la representación de Hamlet de Bambalina Teatre Practiclable, interpretada por Jorge Valle, adaptada y dirigida por Jaume Policarpo.

Toda una serie de propuestas que en palabras del concejal de Educación y Promoció del Valencià, Rafael García Berenguer, tienen el objetivo de acercar al alumnado el valenciano en el ámbito del espectáculo, la creación y el ocio.

Para la realización de estas actividades se ha contado con la subvención de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a ayuntamientos, mancomunidades de municipios y entidades locales menores de la Comunitat Valenciana y del Carxe que realicen actividades de promoción del uso del valenciano.

 

 

Puedes ver también...

Compromís proposa connectar Sant Joan i Alacant en TRAM en un trajecte de 20 minuts

Joan Baldoví i Aitana Mas han presentat la proposta juntament amb Joan Ramón Gomis i …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *