jueves , 2 febrero 2023
Inicio - Mutxamel Actual - TEATRE, MÚSICA I NARRACIÓ PER ALS CENTRES EDUCATIUS

TEATRE, MÚSICA I NARRACIÓ PER ALS CENTRES EDUCATIUS

Entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre, l’Ajuntament de Mutxamel ha programat diverses propostes artístiques en valencià per a l’alumnat del municipi.

Així l’alumnat de primària va disfrutar amb les narracions d’Eva Andújar i la música de Dani Miquel. I als centres van conéixer, mitjançant l’exposició d’Els espantacriatures de l’Editorial Andana, els personatges de l’imaginari valencià referits al misteri i la por: de l’home del sac als gegants, la cucafera, la quarantamaula i els donyets.

El dia 29 de setembre l’alumnat de secundària va assistir a la representació de Hamlet de Bambalina Teatre Practiclable, interpretada per Jorge Valle, adaptada i dirigida per Jaume Policarpo.

Tot un seguit de propostes que en paraules del regidor d’Educació i Promoció del Valencià, Rafael García Berenguer tenen l’objectiu d’acostar a l’alumnat el valencià en l’àmbit de l’espectacle, la creació i l’esplai.

Per a la realització d’estes activitats s’ha comptat amb la subvenció de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i del Carxe que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià.

 

TEATRO, MÚSICA Y NARRACIÓN PARA LOS CENTROS EDUCATIVOS

Entre el 27 de septiembre y el 8 de octubre, el Ayuntamiento de Mutxamel ha programado varias propuestas artísticas en valenciano para el alumnado del municipio.

Así el alumnado de primaria disfrutó con las narraciones de Eva Andújar y la música de Dani Miquel. Y en los centros conocieron, mediante la exposición de Els espantacriatures de la Editorial Andana, los personajes del imaginario valenciano referidos al misterio y el miedo: del home del sac a els gegants, la cucafera, la quarantamaula y els donyets.

El día 29 de septiembre el alumnado de secundaria asistió a la representación de Hamlet de Bambalina Teatre Practiclable, interpretada por Jorge Valle, adaptada y dirigida por Jaume Policarpo.

Toda una serie de propuestas que en palabras del concejal de Educación y Promoció del Valencià, Rafael García Berenguer, tienen el objetivo de acercar al alumnado el valenciano en el ámbito del espectáculo, la creación y el ocio.

Para la realización de estas actividades se ha contado con la subvención de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a ayuntamientos, mancomunidades de municipios y entidades locales menores de la Comunitat Valenciana y del Carxe que realicen actividades de promoción del uso del valenciano.

 

 

Puedes ver también...

La Concejalía de Educación desarrolla una campaña para luchar contra el absentismo escolar

El alumnado de Secundaria presenta 185 obras al concurso de carteles creado para difundir esta …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *