Tres joves comencen les pràctiques al consistori santjoaner

L’Ajuntament de Sant Joan ha concedit tres beques de pràctiques formatives a través del programa d’ajudes de l’àrea de Joventut de la Diputació d’Alacant.

Un total de tres joves santjoaners han començat esta setmana les seues pràctiques al consistori gràcies a “La Dipu te beca”, un programa destinat a cobrir les àrees municipals que més s’acosten als seus perfils formatius.

L’ajuda està dirigida a joves de menys de 30 anys residents a Sant Joan que hagen finalitzat els seus estudis superiors. La duració és de 3 mesos, a realitzar en el període comprés entre l’1 de juliol al 30 de setembre i amb una dedicació de 20 hores setmanals.

Esta nova convocatòria té com a finalitat subvencionar el cost de les beques de pràctiques formatives en aquelles especialitats d’interés per a l’Ajuntament. Enguany, el consistori ha formalitzat tres contractes que es desenvoluparan a les àrees municipals de Tercera Edat, Cultura i Joventut.

Les regidores Alba Lledó, Clara Rodríguez i Esther Donate, juntament amb Jaime Albero i la técnica de Joventut Fini Rochel, han donat la benvinguda als becats i els han animat a aprendre i gaudir de l’experiència enriquidora de treballar en una administració pública tan activa com la santjoanera.

Puedes ver también...

Compromís denuncia la falta de pressupostos municipals des de fa 3 anys, i alerta de les greus repercussions en l’economia municipal i la qualitat dels serveis públics municipals

El grup municipal de Compromís de Sant Joan denuncia el govern local per no presentar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.