viernes , 1 diciembre 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Tres joves comencen les pràctiques al consistori santjoaner

Tres joves comencen les pràctiques al consistori santjoaner

L’Ajuntament de Sant Joan ha concedit tres beques de pràctiques formatives a través del programa d’ajudes de l’àrea de Joventut de la Diputació d’Alacant.

Un total de tres joves santjoaners han començat esta setmana les seues pràctiques al consistori gràcies a “La Dipu te beca”, un programa destinat a cobrir les àrees municipals que més s’acosten als seus perfils formatius.

L’ajuda està dirigida a joves de menys de 30 anys residents a Sant Joan que hagen finalitzat els seus estudis superiors. La duració és de 3 mesos, a realitzar en el període comprés entre l’1 de juliol al 30 de setembre i amb una dedicació de 20 hores setmanals.

Esta nova convocatòria té com a finalitat subvencionar el cost de les beques de pràctiques formatives en aquelles especialitats d’interés per a l’Ajuntament. Enguany, el consistori ha formalitzat tres contractes que es desenvoluparan a les àrees municipals de Tercera Edat, Cultura i Joventut.

Les regidores Alba Lledó, Clara Rodríguez i Esther Donate, juntament amb Jaime Albero i la técnica de Joventut Fini Rochel, han donat la benvinguda als becats i els han animat a aprendre i gaudir de l’experiència enriquidora de treballar en una administració pública tan activa com la santjoanera.

Puedes ver también...

El polideportivo municipal de Sant Joan acoge la realización de las pruebas de aptitud física de la oposición para ser Policía Nacional

El municipio de Sant Joan d’Alacant acoge desde este lunes 20 hasta el miércoles 29 …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *