Nínxols coberts de plàstics i apuntalats a l’espera d’un pressupost que no arriba en Sant Joan

  •  Compromís critica la passivitat del govern, amb uns pressupostos prorrogats que no semblen arribar mai

Al cementeri de Sant Joan es poden trobar blocs de nínxols que es troben pràcticament derruïts, però n’hi ha un especialment en què familiars venen des de fa anys requerint a l’Ajuntament una actuació urgent que no arriba.

Aquests familiars en tot moment s’han mostrat col·laboratius per tal d’aportar la seua part corresponent de la rehabilitació, però els serveis jurídics de l’Ajuntament han conclòs que tota l’actuació ha de ser assumida pel consistori. Diversos nínxols estan coberts mesos i mesos amb plàstics o amb sostres provisionals per protegir-los de la pluja, o apuntalats per tal d’evitar el se ensorrament, mentre els familiars esperen una solució, ja que l’obra necessària no s’ha executat encara.

El grup Compromís ha estudiat l’expedient i el problema sembla radicar que no hi ha partida designada a tal efecte. “De nou, la inexistència d’un pressupost impacta contra les necessitats ciutadanes. Estes persones necessiten vore els seus familiars descansar amb dignitat i no se sap exactament a què està PSOE i Ciudadanos, perquè aprovar el pressupost no sembla per a ells una prioritat; tampoc s’han plantejat fer una modificació pressupostària a tal efecte” manifesten des del partit.

Sergio Agueitos, portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Sant Joan, assegura que “desprestigia la democràcia el joc a què juga este govern, mentint constantment sobre la presentació dels comptes públics, no atenent les reclamacions de familiars que porten anys demanant una solució i convertint en un espectacle el traspàs de l’alcaldia. Sant Joan necessita persones al servei del seu poble”.

Puedes ver también...

El Ayuntamiento aprueba por unanimidad el Plan de Colonias Felinas de Sant Joan

La concejala de Sanidad, Julia Parra destaca el consenso logrado para aprobar un plan que …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.