sábado , 4 febrero 2023
Inicio - Mutxamel Actual - EL CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE MUTXAMEL OBRI LA MATRÍCULA DEL CURS 2017-18

EL CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE MUTXAMEL OBRI LA MATRÍCULA DEL CURS 2017-18

Entre les classes que s’oferixen destaca el curs intensiu per a preparar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de Mitjà/Superior.

L’Escola de Formació Permanent d’Adults (EFPA) obri el període de matriculació per a totes aquelles persones interessades a accedir a algun dels cursos del 2017-18. Les sessions s’impartiran a l’IES L’Allusser en horari de vesprada i l’oferta formativa inclou cursos d’alfabetització, neolectors, espanyol per a estrangers, preparació per a la prova lliure d’ESO i valencià.

La matrícula es pot realitzar a partir de l’1 setembre de 17 a 20 hores al CFPA de Mutxamel, IES l’Allusser, c/ Tirant lo Blanc, 11.

 

El curs intensiu per a la prova de novembre de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, l’organitza l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Mutxamel i té una duració de 30 hores: dilluns i dimecres de 20 a 22 hores.
La matrícula es pot fer a les vesprades a l’IES l’ALLUSSER a partir de l’1 de setembre, per a qui tinga la Targeta de Veí de Mutxamel costa 15 €, per a qui no la tinga, 30 €.

Puedes ver también...

La Concejalía de Educación desarrolla una campaña para luchar contra el absentismo escolar

El alumnado de Secundaria presenta 185 obras al concurso de carteles creado para difundir esta …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *