Compromís per Mutxamel denuncia el retard en el pagament de les nòmines que han patit una vegada més els treballadors i treballadores de l’empresa de neteja d’espais públics.

A dia de hui, hi ha treballadores i treballadors que encara no han cobrat el seu salari mensual. Des que va començar la seva activitat en aquest ajuntament l’empresa NETALIA, s’ha repetit en diverses ocasions l’incompliment dels terminis de pagament a el personal de neteja dels edificis públics, amb el perjudici que això suposa per al personal de l’empresa. Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, considera que l’equip de govern, ha demostrat una vegada més la seva pèssima gestió, al no ser capaç de redactar el plec de condicions per contractar una nova empresa en el termini establert, el que ha provocat que s’haga de prorrogar el contracte amb l’actual empresa. Això ha obligat a les treballadores a continuar vivint en la incertesa de l’arribada a temps de la seva nòmina, per així poder fer front a les seves despeses.

Conxi Martínez per la seva banda, denuncia que el regidor de Serveis, demostra una vegada més, no estar a l’altura per solucionar aquests problemes, eludint la seva responsabilitat amb els treballadors i treballadores de l’empresa. L’excusa recurrent de Sr. Rafael Pastor ha estat en remetre a les treballadores a presentar la queixa davant l’empresa que les contracta, al·legant que l’Ajuntament compleix amb els pagaments i que això l’eximeix de responsabilitat.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.